Kampparit taipui kotonaan, Akilles voiton päässä finaalipaikasta

29.02.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi RAPORTTI

2. Välieräottelu Kampparit-Akilles 0-5 (0-3)

Ottelusarjan toinen kamppailu päästiin pelaamaan ihanteellisissa olosuhteissa Mikkelin Hänskissä. Upea jää ja aurinkoinen, muutaman pakkasasteen talvisää loivat komeat puitteet päivän pelille. Yleisöä Hänskissä tänään mukavasti  707.

Akilles oli keskiviikon tapaan vahva ja puolusti jäätävän hyvin. Kampparit ei juurikaan saanut ensimmäisellä jaksolla paikkoja. Akilles sen sijaan osui kolmasti, taukoa vietettiin 0-3 tilanteessa.

Toisella jaksolla Kampparit oli paremmin pelissä mukana ja sillä oli saumansa kaventaa tilannetta, mutta paikoista ei saatu sisään. Akilles osui puolestaan jakson loppuminuuteilla kahdesti ja kuittasi voiton selkein numeroin 0-5.

Akilles johtaa välieräsarjaa 2-0, ja on yhden voiton päässä finaalipaikasta.

Otteluisäntä Härmä Air’in raati palkitsi parhaina Kamppareiden nuoren Topi Saukkosen ja Akilleksen Matti Vainion.

Akilles-valmentaja Jari Hyttinen kiitteli joukkueensa puolustuspeliä

– Meidän puolustuspeli oli taas todella hyvää. Olen tosi ylpeä poikien taistelusta ja hirveästi työmäärästä, mitä he tuolla kentällä tekevät. Hyökkäyspäässä on vielä parannettavaa, mutta tyytyväinen olen luonnollisesti voittoon. Nyt meillä on kolme mahdollisuutta ratkaista sarja hyväksemme.

Kamppareiden Antero Levänen totesi rehellisesti Akilleksen tänään paremmaksi

-Ihan ei saatu itsestämme parasta irti, eikä päästy oikein kunnolla haastamaan. Akilleksen yläviisikko on mielestäni sarjan paras, ja he tekivät tänään päivästä meille hankalan.

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona Porvoossa.

Teksti: Lauri Tikanoja