Kampparit taipui HIFK:n kulmiin Cup-avauksessa

27.10.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Kamppareiden Suomen Cup-avauksessa paljon positiivista niukasta tappiosta huolimatta

 

Nuori, uudistunut Kamppariryhmä avasi kautensa Suomen Cup-ottelulla rutinoitunutta Helsingin IFK:ta vastaan Oulussa. 

Kun edellisen kauden Kamppari-kokoonpanosta katosi peräti 14 nimeä, on nuorennusleikkaus ollut raju. Lähes täysin uudistunut ryhmä oli tänään kovan paikan edessä, mutta päivän peli osoitti, että Ola Mannisen luotsaama ryhmä on erittäin lupaavalla tiellä. 

 

Kampparit – HIFK 3-5 (3-4)

 

HIFK:n mentyä pelin alussa selväästi parhaan pelaajansa, Aku Ojasen kahdella maalilla 0-2 johtoon, kavensi pirteästi pelannut Karo Liimatainen ensin läheltä maalia 1-2:een ja tasoitusmaali 2-2 oli nuoren Simo Huotelinin huikea soolo; Oman maalin edestä pallon ja vauhtia hakenut Simo luisteli läpi koko kentän ja ampui upean tasoituksen.

Heti tasoituksen jälkeen onnistui IFK jälleen kulmasta, mutta Karo Liimatainen tälläsi vielä päivän toisella maalillaan Kampparit tasoihin.

Ensimmäisen jakson viime hetkillä sattui Kampparipuolustukselle harmittava nukahdus ja IFK sohi itsensä taukojohtoon 3-4.

 

Toisella jaksolla Kamppariluistin liikkui hyvin ja IFK joutui rikkomaan. IFK:n jäähyilystä huolimatta Kampparit ei saanut tasoitusta aikaiseksi ja IFK puolestaan pelille ominaisesti osui vielä kertaalleen kulmalyönnissä ja vei ottelun numeroin 3-5.

 

Kun erikoistilanteita päästään hiomaan ja molempien maalien edustalle saadaan ripaus terävyyttä lisää, tulee tapahtumaan paljon hyviä asioita.

 

Erityismaininnan ansaitsevat ensimmäisen ”miesten pelinsä” pelanneet Topi Montonen, Viljami Kumela, Paavo Tapio, Kalle Tapio, Leevi Kukkasniemi ja Touko Tähtinen. Ensikertalaiset selvisivät ”kasteestaan” mainiosti!

Lisää Kampparidebytantteja nähtänee huomisessa aamupelissä jossa Kampparit kohtaa Suomen U19-maajoukkueen. Maajoukkueen paidassa pelaa 4 Kampparipelaajaa (Montonen, Tähtinen, Kalle Tapio ja Joonatan Hämäläinen).

 

 

 

Huomenna lauantaina Kampparit pelaa kahdesti

Klo 9.00 Suomi U19 – Kampparit

Klo 19.00 Kampparit  – Veiterä

 

 

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva Jere Immonen