Kampparit solmi uusia pelaajasopimuksia

24.05.2024 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Kampparit on solminut kolme uutta pelaajasopimusta – Jere Korhonen, Jere Kupiainen ja Ville Hokkanen palaavat Kampparipaitaan.

Kaikki kolme pelaajasopimusta on mallia 1+1 vuotta. 

 

 

 

Ville Hokkanen, 23 palaa Kampparipaitaan neljän WP35:ssä pelatun kauden jälkeen. Opiskelut Kuopion pelastusopistossa ovat takana ja Varkauden vuodet ovat kehittäneet Villeä pelimiehenä. Nyt onkin sopiva aika palata kasvattajaseuran riveihin.

Raamikas ”Hokko” on tervetullut lisä nuoreen Kamppariryhmään.

 

 

Jere Korhonen, 24 palaa Kampparimaaliin kolmen vuoden jälkeen

 

Jere Korhonen täydentää Kamppareiden laadukkaan ja harvinaisen tasavahvan maalivahtitrion. 

Jere on nuoresta iästään huolimatta pelannut Bandyliigassa jo 6 kautta jonka lisäksi hän pelasi kaudet 2021/22 ja 2022/23 Ruotsissa, nsimmäisen kauden Elitserienissä tuolloin pelanneessa tukholmalaisjoukkueessa IK Tellus ja jälkimmäisen kautensa Allsvenskanin Katrineholm Bandyssä.

Viime kauden Jere edusti WP35:ttä.

 

 

Jere Kupiainen, 22 on kolmas Varkaudesta kotiin palaava pelimies

Jere palaa kolmen WP-vuoden jälkeen kasvattajaseuransa paitaan. Varkaudessa jämäkkäotteinen ”Kupi” on mennyt huimasti eteenpäin ja sopii mainiosti nuoreen joukkueeseen. 

 

 

Ola toivottaa pojat tervetulleiksi kotiin

 

Kamppareiden päävalmentaja Olli Manninen on tyytyväinen tuoreisiin vahvistuksiinsa.

”Lämpimästi tervetuloa Kamppariedustuksen paitaan Jeret Korhonen ja Kupiainen sekä Ville Hokkanen. Hienoa saada teidät takaisin kotiin ja Mustaan paitaan!”

 

 

Kamppareiden sopimustilanne on ajankohtaan nähden mainio. Kamppareilla on tällä hetkellä kasassa yhteensä 18 (3+15) sopimusta. 

 

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Jarkko Vahvaselkä