Kampparit pyrkii tasoittamaan puolivälierät perjantaina

18.02.2021 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

2. Puolivälieräottelu Kampparit – Narukerä, perjantai 19.2. klo 18.30 Hänski, Mikkeli

Kampparit tarvitsee kaksi voittoa välieräpaikkaan

Kampparit on perjantai-iltana tiukan paikan edessä, kun Bandyliigan puolivälierät on ensimmäistä kertaa katkolla. Narukerä vei ensimmäisen ottelun nimiinsä kotikentällään Porissa keskiviikkona tylysti 5-0. Välieräpaikka irtoaa kahdella voitolla, joten Kamppareilta vaaditaan jatkoon pääsyyn voitot perjantaina Hänskissä sekä sunnuntaina Porissa.

Keskiviikon ottelu Porissa oli Narukerältä kauden paras esitys, Kampparit ei yltänyt sen sijaan parhaaseensa. Ola Mannisen mainitsema Narukerän ”käsipallopuolustus” oli Mustille myrkkyä. Kerän peruuttaessa koko pakan kaarelle, ei Kampparit päässyt tekopaikoille kuin kulmalyönneillä, eikä niissäkään nähty onnistumisia.

Perjantaina on kuitenkin uusi päivä ja taululla on ottelun alkaessa numerot 0-0. Kampparit saanee keskiviikkona kokoonpanosta puuttuneet Kimmo Huotelinin ja Valtteri Hauskan riveihinsä ja valmennuskaksikko Levänen-Manninen tekee kaikkensa, että Kerän puolustus murretaan ja tehomiehet pidetään aisoissa Porin kenttää pienemmällä kotikentällä.

Ottelu Hänskissä käynnistyy kello 18.30 ja joudutaan edelleen pelaamaan ilman yleisöä.

Ottelu on nähtävissä totuttuun tapaan Kari Nuolingon kuvaamana maksuttomana suoratoistolähetyksenä. Ottelun selostaa Ville Niskanen kommentaattorinaan Topi Rytkönen:

Länsi-Savo: Kampparit-Narukerä

HUOMIO!

VOIT TUKEA KAMPPAREIDEN TOIMINTAA MAKSAMALLA OTTELUSTA VAPAAEHTOISEN KANNATUSMAKSUN SEURAN TILILLE – FI64 527104 20056906, KIITOS!