Kampparit päätti Skärås-Cupin niukkaan voittoon Botniasta

Västeråsin komeassa jäähallissa pelattu Skärås-turnaus päättyi Kamppareiden osalta niukkaan voittoon Botniasta.

Kampparit sai turnauksen sijoitusottelussa sijoista 5-6 vastaansa turnauksen toisen suomalaisjoukkueen Botnian. Ersa Määtän valmentama Botnia sai alkuun kaksi maalia (Kaapo Schreck) ja puolusti tiiviisti koko joukkueella. Ensimmäinen jakso oli Kamppareilta sekava, mutta toisella jaksolla otteet paranivat ja pelin hallinta oli selvästi Kamppareilla.

Kampparit tuli toisen jakson alussa nopeasti tasoihin Janne Hauskan ja Rasmus Kettusen maaleilla ja haki johtomaalia, kunnes pelin 55. minuutilla Kampparimaalissa hyvin pelannut Eetu Sviili loukkaantui pahan näköisesti torjuntatilanteessa vastustajan luistimen osuttua jalkaan. Ambulanssilla kentältä viedyn Eetun vamma saatiin sairaalassa paikattua siihen kuntoon, että hän pääsi joukkueen mukana kotimatkalle.

Haaverin jälkeen Mustien pelistä oli suurin nälkä pois, mutta jatkoajan viimeisellä minuutilla kapteeni Huotelin syötti Karo Liimataisen maalintekoon ja ottelu päättyi Kamppareiden 3-2 voittoon.

Kamppareiden valmentaja Alpo Kaartinen kertoi viikonlopun olleen vaihteleva.

”Viikonlopun tärkein anti oli tietysti jääminuutit ja tuntuman saaminen ison jään peliin. Välillä onnistuttiin hyvin asioissa mitä oltiin hakemassa, välillä huonommin. Peleistä kaksi ensimmäistä oli meiltä huonoja Helenelund-pelin toista jaksoa lukuunottamatta. Eilinen iltapeli Ready Bandya vastaan oli jo hyvää tekemistä. Tänään Botnia pelasi hyvin ja teki meidän urakasta hankalan. Toinen jakso oli meiltä tosi hyvä Eetun loukkaantumiseen asti, loppu mentiin sitten puolivaloilla, kun haaveri säikäytti pahasti. Onneksi herra saatiin mukaan kotimatkalle ja kotiin toipumaan. Työtä on vielä paljon edessä, mutta merkkejä hyvästä on olemassa.”

Ennen 18. marraskuuta Kamppareiden osalta käynnistyvää Bandyliigaa joukkue pyrkii saamaan muutaman harjoitusottelun ja osallistuu 5.-6.11. Lappeenrannassa pelattavaan Suomen Cup-turnaukseen.

-LT-