Kampparit nousi voittoon Oulussa

OLS – Kampparit 3-4 (2-1)

Kampparit joutui tekemään täyden työn pisteiden eteen. Komealla nousulla tärkeät sarjapisteet Mikkeliin.

OLS – Kampparit- ottelu pelattiin haastavissa olosuhteissa lumisateen hankaloittaessa peliä Oulun Pakkalan tekojäällä.

Kampparit sai peliin hyvän alun, ja joukkueen tehomies Artem Shekhovtsov vei Mustat maalin johtoon vartin pelin jälkeen. Jakson myötä Kamppareiden peliin passivoitui ja OLS tuli jakson loppuminuuteilla kahdella hieman onnekkaallakin maalilla tasoihin ja 2-1 taukojohtoon.

Toiselle jaksolle ilma kymmeniä ja tuuli yltyi. Kampparit sai kuitenkin peliinsä ryhtiä ja sai luotua tarvittavat tekopaikoissa.  Tunnin pelin kohdalla Santeri Laitinen tasoitti pelin viimeisteltyään maalin edestä pitkän pallon jälkeen numerot 2-2:een. Vain pari minuuttia tasoituksesta iski 397. pääsarjaottelunsa pelannut Joni Maaranen kulmalyönnillä Mustat 2-3 johtoon.

Kymmenisen minuuttia ennen pelin loppua löi Santeri Laitinen rankkarin päin OLS-VESKARIA,  mutta Kalle Lempinen oli terävänä ja toimitti paluupallon verkkoon ja Kampparit 2-4 johtoasemaan.

OLS tuli vielä pelin loppuhetkillä kulmasta maalin päähän, mutta voitto ja sarjapisteet kirjattiin Kamppareille numeroin 3-4.

Kampparivalmentaja Olli Manninen oli tyytyväinen voittoon.

– Olosuhteet oli tänään aika hankalat ja jouduttiin tekemään kovasti hommia voiton eteen. Meillä oli hyvän alun jälkeen vähän pallo hukassa ja OLS pääsi johdossa tauolle.

Olen tosi tyytyväinen siihen että tultiin tänään takaa ja saatiin väännettyä voitto hankalasta ottelusta. Pidettiin toisella jaksolla pää kylmänä ja saatiin tarvittavat osumat tehtyä.  Juuso Tervonen oli tänään maalissa hyvä.

Kampparit jatkoi ottelun jälkeen matkaansa pohjoiseen, vei märät pelikamppeensa Haaparannan Gränsvallen’ille kuivumaan ja kohtaa huomenna tänään kotonaan komeat pinnat Akillekselta napanneen LRK:n.

Teksti: Lauri Tikanoja