Kampparit kukisti HIFK:n toisen jakson maaleilla

19.01.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI 19.1. Kampparit – HIFK, Hänskissä

Kampparit – HIFK 4-0 (0-0) Maalit: Eetu Karhunen, Esko Liukkonen, Santeri Laitinen ja Kimmo Huotelin.

Kampparit sai sunnuntaivieraakseen Helsingin IFK:n. Musta puolusti tehokkaasti ja hyökkäsi kärsivällisesti. HIFK taipui lopulta selvästi.

Kuva: Mari Ukkonen

Kampparit oli muokannut hieman ryhmitystään IFK-otteluun ja puolustuspeli toimi mallikkaasti. Ensimmäisen jakson lopussa oli tukala vaihe, jossa Sokolov ja Maaranen jäähyilivät, mutta siitä selvittiin ilman takaiskuja myös toisen jakson vajaalla pelattu alku.

Kampparit jauhoi sitkeästi omaa peliään ja kärsivällisyys palkittiin. 70 peliminuutin kohdalla alkoi tapahtua: Joni Maarasen nerokas pystysyöttö vapautti Eetu Karhusen avausmaalin tekoon. Heti avausmaalia seuranneesta kulmalyönnistä Esko Liukkonen paukautti 2-0, ja Santeri Laitinen viimeisteli 3-0 osuman pari minuuttia myöhemmin.

Kampparit piti pelin hallinnassaan ja puolustus sekä parhaana palkittu nolla-pelin pelannut Juuso Tervonen oli maalissa koko pelin vakuuttava. Kimmo Huotelin viimeisteli vielä kymmenisen minuuttia ennen pelin loppua läheltä maalia loppunumerot 4-0.

Kampparivalmentaja Olli Manninen oli tyytyväinen arvokkaisiin pisteisiin.

-Ansaittiin kyllä tänään voitto, se ei tullut mitenkään helpolla. Puolustettiin hyvin ja uskottiin omaan tekemiseen. Jonin (Maaranen) upea syöttö avausmaaliin oli upea ja siitähän se tänään aukesi. Heti perään kulmamaali – kulmissa meillä on ollut hankaluuksia, varsinkin oikealta, onneksi tänään osui. Muutamasta hankalasta vaiheesta selvittiin ja kun oma pää pysyy puhtaana onhan se upeaa, hieno peli myös maalissa pelanneelta Juuso Tervoselta!

Tärkeät pisteet tiesivät Kamppareille pysymistä taistelussa runkosarjan kolmannesta ja neljännestä paikasta.

Kamppareiden seuraava ottelu on ensi lauantaina 1.2. Hänskiin saapuu Porvoon Akilles, ottelu alkaa kello 17.00 – Tervetuloa!

Otteluennakot ja -raportit tarjoaa eroakiireesta.fi

Teksti: Lauri Tikanoja