Kampparit kolmella voitolla FINAALIIN!

JPS – Kampparit 1-3 (0-0). Välierät Kamppareille voitoin 3-0.

Kampparit yllätti JPS:n kolmasti peräkkäin ja raivasi monet yllättäen tiensä Lappeenrannassa lauantaina 10.3. pelattavaan finaaliin!

JPS ja Kampparit pelasivat 3. välieräottelunsa Jyväskylän Viitaniemessä, pirteässä parinkymmenen asteen pakkassäässä.

Ensimmäinen jakso melko tasaista ja tarkkaa peliä molemmilta. Kampparit loi enemmän maalipaikkoja, mutta kuparinen jäi rikkomatta niin Mustilta kuin kotijoukkueeltakin.

Toisella puoliajalla Kampparit jatkoi hallintaa ja 55. peliminuutilla Iisakki Kaivola syötti Kalle Lempisen maalintekoon ja tulostaululla sytytettiin numerot 0-1. Kolmisen minuuttia avausmaalista oli maalinteossa kapteeni Kimmo Huotelin viimeistellen 0-2-maalin Esko Liukkosen syötöstä ja ”Ese” oli heti perään syöttämässä Artem Shekhovtsoville 0-3 maalin.

Kamppareiden tehokas 5-minuuttinen sai jyväskyläläispenkin huitomaan 60. peliminuutin kohdalla aikalisän. Aikalisän jälkeen JiPSi tuli vahvasti ja Kampparipuolustus sai 64. peliminuutin kohdalla kaksi kympin jäähyä. Ylivoimalla luoduista paikoista luotiin 68. minuutin kohdalla jyväskyläläisten 1-3 kavennus Tuomas Rintalan onnistuessa kulmalyönnistä.

JPS jatkoi painostusta, mutta Kampparipuolustus pohjallaan loistava Juuso Tervonen kesti, ja Kampparit painui vastustamattomasti suoraan kolmella voitolla finaaliin!

Kampparivalmentaja Olli Manninen kehui päivän esitystä:

”Kolmas välieräottelu oli tässä ottelusarjassa meidän ehjin suoritus. Tänään puolustettiin hyvin ja oltiin teräviä pelin avaamisessa. Koko joukkue onnistui hienosti Kimmo Huotelinin johdolla. Juuso Tervonen oli loistava, paitsi torjuntoissa,  myös pelin avaamisessa. Onnistujia oli tänään laajalla rintamalla. Nyt huilataan päivä-pari, ja aletaan tiukasti valmistautumaan finaaliin!”

Myös Kampparikapteeni Huotelin oli pelin jälkeen tyytyväinen ja helpottunut välieräsarjan katkettua suoraan kolmessa pelissä.

”Olihan tämä huikea suoritus koko porukalta. Tänään oltiin joukkueena tosi hyvä. Katse suunnataan tiukasti tulevaan finaaliin” tuumi Kimmo, joka on taas pudotuspelien mittaan päässyt mainioon vireeseen.

Teksti: Lauri Tikanoja