Kampparit kohtaa Veiterän Tapanina Hänskissä – U16-juniorit jatkavat joulunviettoa Ruotsin turnauksessa

25.12.2022 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Kampparien ja Veiterän kohtaaminen tapaninpäivänä on jääpallon klassikoita.

 

Jääpallon Bandyliiga herää kinkunsyönnistä tapaninpäivänä, kun Lappeenrannan Veiterä saapuu maanantaina Kampparien edustusjoukkueen vieraaksi Hänskiin.

 

Perinteinen tapaninpäivän ottelu on joukkueiden kohtaamisista tämän talven ensimmäinen. Sarjaohjelma sattuu kaiken lisäksi olemaan sellainen, että joukkueet pelaavat uudelleen saman viikon perjantaina ja tällä kertaa Lappeenrannassa.

Kampparit lähtee Veiterä-otteluun Bandyliigan sarjajohtajan paikalta. Veiterä on sarjataulukossa viides, mutta kaksi ottelua mikkeliläisiä vähemmän pelanneena.

 

Kampparit-Veiterä alkaa tapaninpäivänä Hänskissä klo 15.00. Tervetuloa!

Kampparien juniorit puolestaan ovat joulun tienoilla ottelumatkalla, sillä U16-juniorit lähtivät joulupäivänä Ruotsin Vetlandaan Mini World Cupiin.

Suomesta samalla matkalla ovat Vesta ja HiFK. Kaikkiaan joukkueita on turnauksessa Suomesta, Ruotsista ja Norjasta yhteensä 16.

Kampparijunioreiden avausottelu on tapaninpäivänä maanantaina kello 20.30 kun vastaan asettuu norjalainen Stabaek IF.. Turnaus päättyy keskiviikkoiltana. Kaikki turnausottelut lähetetään suorana osoitteessa www.bandyplay.se

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, kuvat: Jukka Laitinen