Kampparit keskiviikkona Lappeenrantaan

07.02.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Keskiviikkona klo 19.00 Lappeenrannan Kisapuistossa

 

Veiterä -Kampparit, BL ylempi jatkosarja

 

Kampparit kohtaa keskiviikkoiltana Lappeenrannassa Veiterän ylemmän jatkosarjan toisessa ottelussaan.

 

 

Kun Bandyliigan ylempää jatkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta, on Kampparit sarjan ykköspaikalla pisteen erolla kakkosena olevaan Narukerään ja kolmen pisteen erolla JPS:aan. Runkosarjan kaksi parasta saa suoran välieräpaikan ja kotiedun jatkoon.

 

Joukkueiden edellinen kohtaaminen tammikuussa päättyi kotijoukkueen 6-2 voittoon Mustien tehojen jäätyä piippuun. Ylemmän jatkosarjan ensimmäisellä kierroksella Veiterä hävisi vieraissa Narukerälle ja Kampparit löi kotonaan JPS:n.

 

Hieman ailahtelevien esitysten jälkeen Kampparit pelasi lauantaina Hänskissä tähänastisen kautensa parhaan pelin lyöden JPS:n selvästi (10-2). Joukkueen liike, tahtotila ja tehot olivat kunnossa, eikä vieraista ollut haastamaan Mustia. Täysin ehjä 90-minuuttinen ei  tuokaan vielä ollut, mutta varma merkki siitä, että runkosarjan sijoitus ei ole sattumaa.

 

 

Nuori Simo Huotelin #24 on tullut vahvasti sisään Kamppareiden edustusjoukkueeseen. Santeri Laitisen #93 maalijyvä on ollut kohdallaan.

 

Veiterä on menettänyt jo mahdollisuutensa sarjan kahden parhaan joukkoon ja tulee näin ollen jatkamaan puolivälierissä. Lappeenrantalaisilla on vielä pienet mahdollisuudet kolmossijaan voittaessaan loput kaksi otteluaan, tosin JPS:n tulisi hävitä omansa.

 

Kampparivalmentaja Olli Manninen iloitsi voitokkaan kotiottelun jälkeen joukkueensa hyvästä ilmeestä, mutta ei tapansa mukaan lähde spekuloimaan jatkosta seuraavaa ottelua pidemmälle.

”JPS:ltä otimme kaksi pistettä ja nousimme taas piikkipaikalle. Keskiviikkona on taas kaksi pistettä jaossa. Eipä vielä spekuloida jatkoasetelmilla”, tuumii ”Ola”.

 

Keskiviikkoillaksi on Lappeenrantaan luvassa mainiota pelikeliä;  Tyyntä ja selkeää, 2-4 astetta pakkasta.

 

Veiterä ei valitettavasti striimaa kotiotteluitaan, mikä on surullista etäyleisön ja koko lajin näkyvyyden kannalta.

 

Varokaa sosiaalisen median piraattiilinkkejä, jotka mainostavat ottelun nettilähetystä, mutta pyrkivät kalastelemaan tietoja esim. Facebookissa!

 

Kamppareiden seuraava kotiottelu on ylemmän jatkosarjan päätösottelu

Kampparit – Narukerä, Hänskissä lauantaina klo 16.00.

 

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Jukka Laitinen