Kampparit käynnistää kauden Ruotsin Rättvikissä

13.10.2016 | Bandyliiga

Uusi kausi on käynnistymässä – Kamppareiden edustusjoukkue saapui tänään Ruotsin Rättvikiin.

Kaukalossa pyöriminen saa väistyä hetkeksi ja joukkue on vetänyt päivällä kauden ensimmäisen ison jään harjoituksen ja treenaa vielä illalla uudelleen.

Perjantaina käynnistyvässä Rättvik-Cup’issa Mustilla on perjantaina kaksi ottelua, aamulla kello 9.30 (Ruotsin aikaa) vastassa on Borlänge ja ilta-kahdeksalta Kampparit pelaa Mjölndalenia vastaan.

Lauantaiaamuna klo 8.30 kohdataan Rättvik ja 17.30 Solberg (Norja).

Sunnuntain otteluaikataulu ja vastustajat määräytyvät menestyksen mukaan.

Kotiin joukkue palaa maanantaina iltapäivällä.

Kampparit on matkassa muutoin parhaalla miehistöllään, vain jalkavammaansa vielä paranteleva Kalle Lempinen ja työesteiset maalivahdit Markus Hartikainen ja Eki Koivuranta puuttuvat kokoonpanosta. Kallen odotetaan pelaavan jo parin viikon kuluttua pelattavassa Suomen Cup-turnauksessa Oulussa.

Reissun mielenkiintoa lisää mukana olevat juniorit, jotka hakevat näyttöjen kautta paikkaa alkavan kauden pelaavassa kokoonpanossa. Joukkueessa ovat mukana jo  viime kaudella ensiesiintymisensä edustuksessa tehnyt Henrik Honkanen (-97) sekä tälle kaudelle ryhmään nostettu Sami Mikkola. Lisäksi näyttöpaikkoja on luvassa Mikko Pulkkinen -98, sekä vuonna 2000 syntyneet huippulupaukset maalivahti Jere Korhonen, Ville Hämäläinen ja Ville Särkkä.

Rättvikin kuulumisista kerrotaan Kamppareiden nettisivuilla ja fb:ssa viikonlopun mittaan!

Lauri Tikanoja