Kampparit kaatoi OLS:n helposti Hänskissä lauantaina. Konkarikaarti vastasi maalinteosta.

Nuorelta maalivahdilta hyvä bedyytti

Iivo Korhonen, 15, pelasi Kampparien maalilla ensimmäisen liigaottelunsa. Nuorukaisen bedyytti sujui mallikkaasti.

Kampparien nuori maalivahtilupaus Iivo Korhonen oli lauantaina Hänninkentällä yhtä hymyä.

Vasta 15-vuotias Kampparien juniorikasvatti pelasi elämänsä ensimmäisen Bandyliigaottelun edustusjoukkueen maalilla.

Hymyyn oli syytä kaikin puolin. Korhonen pelasi hyvän ottelun ja kun Kampparien muut hoitivat myös tonttinsa, kaatui Oulun Luistinseura selkein numeroin 8-3 (3-1).

Korhonen tuumi ottelun jälkeen, että ”vähän jännitti, mutta oli hyvä fiilis”. Juniori oli omaan tekemiseensä tyytyväinen, mutta ei täysin.

-Oli ihan hyvä peli, ei kuitenkaan ehkä ihan niin hyvä kuin kauden aiemmat. Itselleni antaisin seiskan ottelusta.

 

Korhonen on oikeastaan turhan vaatimaton, sillä päävalmentaja Olli Manninen antoi hyvät pisteet nuorukaiselle.

Maalivahdeista Eetu Sviili on edelleen toipilaana ja Lasse Korhonen kiinni varusmiespalveluksessaan vielä jonkin aikaa. Iivo Korhonen on ollut edustusjoukkueen mukana, mutta tähän saakka seurannut ottelut vaihtopenkiltä.

-Ei ollut pienintä huolta nyt laittaa Iivo maalille. Hän on harjoituksissa osoittanut taitonsa, sanoi Manninen lauantaina ottelun jälkeen.

Iivo Korhonen kokeili pariin otteeseen pitkää vapauttavaa heittoa Kampparien yläkerralle.

-Harmi vaan, että ei tullut tulosta. Maalilta kyllä näkee pelin ihan eri tavalla kuin penkiltä. Ja pääsee vaikuttamaan peliin enemmän kuin pullomiehenä, naureskeli Korhonen.

Oulun Luistinseurasta ei ollut vastusta Kamppareille lauantaina.

Hieman kapealla miehistöllä Mikkeliin tullut OLS luisteli, mutta ilman tehoja.  Ensi jakso ei ollut Kamppareiltakaan mahdottoman vahvaa esitystä, mutta eroa vastustajaan tuli Rasmus Kettusen kahdella hienolla maalilla.

 

Rasmus Kettunen oli jälleen tehokas. Kuvassa ”Rassen” 1-0 osuma.

 

Manninen oli hienoisen kriittinen omiensa esitykseen.

-Lopputulos eli voitto on tietysti hyvä, mutta vähän flegmaattista esitys oli. Vielä on tekemistä siinä, että löydämme toisemme. Puhettakaan ei ollut tarpeeksi tilanteissa. Puolustuksen liikettä on vielä parannettava.

Toinen jakso oli kokonaisuudessa paljon parempaa ja alkoi Kimmo Huotelinin maalilla. OLS tosin kuittasi heti perään ja sai hiukan otettakin pelistä.

-OLS tuli vähän kintereille ja kun vastustaja pääsee maalin päähän, se aina uskoo saavansa kiinni, sanoo Manninen.

OLS:n teho ei kuitenkaan riittänyt. OLS-valmentaja Timo Tiusanen ei ottelun jälkeen erityisemmin selitellyt, vaan oikeastaan antoi tunnustusta Kamppareille.

-Me luovutimme tilanteissa liian helposti. Kyllä teillä on potentiaalia. Meillä arki on vähän vaikeaa, mutta näillä mennään, tuumi Tiusanen.

Kampparit ratkaisi ottelun tekemällä maalinsa oikeaan hetkeen. Kettusen lisäksi tehoista sekä maaleissa että syöttöpisteissä vastuun kantoi kokenut kaarti.

Tuomas Liukkonen teki Kampparien kolmannen ja viimeisen. Muut maalit hoitivat Huotelin, Tomi ja Janne Hauska ja Santeri Laitinen.

 

Yleisölle viihdykettä tarjosi ennen muuta Janne Hauskan maali. Kampparit sai 76. minuutilla rankkarin, jonka Hauska paukautti todella siististi yläkulmaan.

 

Bandyliiga jatkuu Mikkelissä sunnuntaina. Kampparien vieraaksi tulee Helsingin Botnia. Ottelu alkaa Hänskissä klo 15.00.

Tervetuloa!

 

Liput helposti ennakkoon osoitteesta Nettilippu.fi

Teksti: Kampparit/tiedotus, kuvat: Jukka Laitinen