Kampparit kaatoi Narukerän

Kampparit – Narukerä 6-3 (4-2)

Kampparit sai vieraakseen varsin junioripitoisella miehistöllä otteluun joutuneen Narukerän. Porilaisia vaivannut flunssaepidemia ja työesteet aiheuttivat vakiomiesten poissaoloja ja ”Kerä” joutuu selviämään viikonlopun otteluistaan melko junioriväritteisellä miehistöllä.

Mutta tänään Narukerä venyi varsin hyvään peliesitykseen,  eikä antanut kotijoukkueelle missään nimessä helppoja pisteitä.

Ottelun alku oli Kamppareiden ja Kalle Lempinen, Santeri Laitinen sekä Artem Shekhovtsov veivät ensimmäisen parinkymmenen minuutin pelitilannemaaleillaan Mustat nopeaan 3-0 johtoon. Tämän jälkeen Kampparit ei onnistunut paikoissaan ja Kerä pääsi peliin mukaan.

”Meillä oli 3-0 tilanteessa saumoja tehdä enemmänkin maaleja, mutta paikoista ei vaan osuttu. Olisi ollut sauma ratkaista peli, mutta ei oltu tarpeeksi teräviä”, tuumi Kampparivalmentaja Antero Levänen pelin jälkeen.

Narukerän tultua kokeneen Tomi Mustosen kavennuksella ja nuoren Atte Perkauksen hienolla maalilla jo maalin päähän, teki Santeri Laitinen jakson toisen maalinsa ja taukonumerot 4-2.

Toisella jaksolla Narukerä roikkui hyvin mukana ja molemmilla joukkueilla oli kosolti maalipaikkoja. Kamppareiden Jari Purovirta löi reilun tunnin kohdalla komeasti kulman sisään ja omansa 5-2 johtoon, mutta vain minuutti myöhemmin tehokas Tomi Mustonen kavensi lyöden 5-3 maalin Esa Oksasen syötöstä.

Lopullisen niitin Kampparivoitolle, 6-3-voittomaalin iski kippari-Huotelin pujoteltuaan läpi porilaispuolustuksen ja ohitettuaan mainion pelin pelanneen Santeri Rantasen.

Narukerän valmentaja Heikki Hyvönen oli tappiosta huolimatta ylpeä omistaan. ”Lähtökohdat peliin oli todella haastavat, mutta pelattiin siitä huolimatta hyvä peli ja tehtiin aika pitkälti se mitä tehtävissä oli”

Otteluisäntänä toimineen Mikkelin Vesilaitoksen raati palkitsi Kamppareiden parhaana Santeri Laitisen ja Narukerän parhaana maalivahti Rantasen.

Kampparit päättää runkosarjan kotiottelulla Akillesta vastaan heti huomenna kello 13.00 alkavalla ottelulla. Runkosarjan kolmas sija on varma, mutta kakkossijaankin on vielä teoreettinen mahdollisuus.

Huomenna heti runkosarjan päätöskierroksen jälkeen, noin kello 15.00 tiedetään tulevana keskiviikkona 14.2. alkavan puolivälieräkierroksen otteluparit. Kampparit aloittaa pudotuspelit keskiviikkona kotona.

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuvat ja video: Hamid al Sammarraee