Kampparit kaatoi mestari-Botnian

06.12.2016 | Bandyliiga

Kampparit – Botnia 5-3 (3-0)

Kampparit kohtasi päivän ottelussaan hallitsevan Suomenmestari-Botnian. Peli pelattiin mainiossa, lähes tuulettomassa 12 asteen pakkassäässä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli selvästi isäntien. Peli oli hyvin kontrollissa ja Kalle Lempisen, Santeri Laitisen ja Juho Liukkosen maaleilla mentiin tauolle Kamppareiden 3-0 johdossa.

Toisella jaksolla Kampparit päästi vieraat peliin mukaan. Kun Kamppareille ei maalinteko onnistunut edes rankkarista, tuli Botnia jakson mittaan tasoihin Josua Erosen, Jimi Heinosen ja Juri Schreckin maaleillla pelin 75. minuutille tultaessa 465-päinen yleisö huokaisi jännityksestä peläten vierailijan nousevan ohi. Rutinoitu isäntäryhmä uskoi  tekemiseensä ja Kamppareiden mainon pelin pelannut kaksikko Artem Shekhovtsov-Kalle Lempinen ratkaisi pelin maaleillaan – ottelun lopputulos Kamppareille 5-3.

Otteluisäntä Bubbles’in raati palkitsi parhaina pelaajina Botnian maalivahtina hienon pelin pelanneen Juuso Tervosen ja ottelun voittomaalin tehneen Artem Shekhovtsovin.

Kampparivalmentaja Antero Levänen oli tyytyväinen pisteisiin ja joukkueensa nousuun ottelun tiukalla viimeisellä vartilla.

Kampparit jatkaa kotiotteluitaan lauantaina 17.12. (OLS) ja sunnuntaina 18.12 kun Mikkeliin saapuu Narukerä Porista.

Kampparit toivottaa kaikille Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Lauri Tikanoja