Kampparit kaatoi hienosti taistelleen WP35:n

Kampparit – WP 35 5-2 (4-2)

Hänskissä päästiin pelaamaan kamppailu Savon herruudesta upeissa olosuhteissa – vielä aamulla lämpömittari näytti Mikkelissä 20 pakkasastetta, mutta päivän mittaan keli lauhtui, ja illalla pakkasta oli enää kymmenkunta astetta.

Joukkueiden ensimmäisessä runkosarjaottelussa muutama viikko sitten päädyttiin jännittävään vaiheiden jälkeen 4-4 tasapeliin.

Tasaisena käynnistyi peli tänäänkin. Ensimmäisen vartin kohdalla molemmissa päissä oli maalattu jo kahdesti. Iisakki Kaivolan 3. minuutin avausmaalin jälkeen veivät Ville Koskinen ja Niko Nissinen maaleillaan vieraat johtoon. Kalle Lempinen tasoitti vartin kohdalla tilanteen 2-2:een.

Jakson loppupuolella Kalle Lempinen oli juonimassa kahta Kampparimaalia, syöttäen ensin Santeri Laitisen tekemään 3-2-johtomaalin ja karaten itse Esko Liukkosen pitkästä syötöstä viimeistelemään taukonumerot 4-2.

Toisella jaksolla mentiin melko tasaisesti päästä päähän, ja maaleitta, kunnes pelin ollessa jo yliajalla pääsi Santeri Laitinen Kampparimaalivahti Juuso Tervosen pitkällä avauksella karkuun, ja viimeisteli loppunumerot 5-2.

WP 35:n valmentaja Timo Wallius kiitteli pelin jälkeen omiaan hyvästä pelistä, ja oli tyytyväinen suoritukseen tappiosta huolimatta.

”Hieno ja vauhdikas paikallisderby kaiken kaikkiaan. Ollaan menty kovasti eteenpäin ja vaikka tänään hävittiin, täytyy olla ylpeä pojista, hienosti taisteltu.  Meilläkin oli paikkamme tulla vielä toisella jaksolla mukaan, mutta kun ei onnistuttu, ratkaisee silloin yleensä vastustaja.”

Kamppariluotsi Antero Levänen oli tyytyväinen pisteisiin.

”Ihan hyvä esitys kaiken kaikkiaan. Pitää olla tyytyväinen, että saatiin tiivis ottelussa kunnialla päätökseen ja otettiin taas tärkeät pisteet. Ensimmäisellä jaksolla oli hyviä jaksoja tehtiin muutama hieno maaliin.  Toisella jaksolla meidän pelissä näkyi Kalle Lempisen ja Ville Hämäläisen poissaolo selvästi. Nyt päästään tauolle ja saadaan vähän tervetullutta huilia”

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kamppareista Sami Mikkola ja WP:stä Niko Nissinen.

Bandyliigassa on käsillä MM-kisojen johdosta tauko, Kampparit pelaa seuraavan kerran vasta kahden viikon kuluttua tiistaina. Jäljellä olevat runkosarjaottelut:

78 ti 05.02 18:30 Hänni, Mikkeli Kampparit Akilles
84 la 09.02 15:00 Remium Arena LRK Tornio Kampparit
90 su 10.02 13:00 Oulu OLS Kampparit

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuvat: Sari Laanterä