Kampparit jätti WP:n nollille

18.01.2017 | Bandyliiga

Kampparit – WP 35 4-0 (2-0)

Kampparit kohtasi keskiviikoillan kotipelissään WP 35:n.

Peli käynnistyi ennusteita paremmassa säässä loistavassa kunnossa olevalla jäällä.

Ensimmäinen jakso oli sitä, mitä osattiin odottaa. Kampparit teki peliä ja piti palloa WP:n pakitellessa omalla puoliskollaan. Kampparit pysähtyi pääsääntöisesti keltaiseen muuriin, ja WP pääsi ensimmäisellä jaksolla useasti vaarallisiin vastahyökkäyksiin  päästen yrittämään maalintekoa neljästi kulmalyönnistä.

Kampparipuolustus piti ja Mustien upeat syöttösarjat johtivat kahteen komeaan maaliin. Tänään A-maajokkueeseen valitut Juho ja Tuomas Liukkonen taiteilivat 1-0-osuman ja Santeri Laitinen viimeisteli Kimmo Huotelinin syötöstä ensimmäisen jakson viime hetkillä 2-0 maalin.

Toisen jakson alkuun varkautelaiset rakensivat pari pahaa vastahyökkäystä maalinteossa onnistumatta maalinteossa. Sen sijaan Kampparikippari Huotelin osui pelin 54. minuutilla ja Kampparit karkasi jo kolmen maalin johtoon. Kamppareiden 4-0-maalin juonivat Juho ja Tuomas Liukkonen ja peli päättyi näihin numeroihin.

Antero Levänen oli tyytyväinen omiensa otteisiin. ”Pääsääntöisesti jaksettiin puolustaa hyvällä moraalilla, eikä päästetty vierasta oikein hyville paikoille. Viimeistelyyn kaipaisin vielä terävyyttä.”

Otteluisäntä Carlson-tavaratalot palkitsi joukkueiden parhaina WP:n maalivahti A-P Ahon ja Kamppareilta Tuomas Liukkosen.

Kampparit jatkaa tulevana sunnuntaina Helsingissä kohdaten Helsingin IFK:n ja viikon päästä keskiviikkona saapuu WP 35 jäälleen Hänskiin.

-LT-