Kampparit jatkoi vahvasti kotonaan

17.12.2016 | Bandyliiga

Kampparit -OLS 9-1 (4-0)

Kampparit ja OLS pääsivät lauantai-iltapäivän liigavääntöön loistavissa olosuhteissa. Hänskissä lämpötila oli 1-2 pakkasastetta ja sää oli kirkas ja melko tyyni.

Kampparit lähti otteluun vahvasti, mutta palloa ei saatu sisään hyvistäkään paikoista. OLS-vahti Pertti Virtasen pelastukset pitivät alun Kampparirynnistyksessä. Virtasen taika piti kuitenkkin vain vartin. Lipi Liukkonen tälläsi vartin kohdalla kulmasta Mustat 1-0 johtoon. Kampparipainostuksen jatkuessa onnistui Tuomas Liukkonen puolestaan kulmalyönnissä pelin 24. minuutilla ja tilanne oli 2-0.

Kampparit jatkoi hallintaa ja vähän ennen puolen tunnin täyttymistä luikerteli jälleen vahvasti pelannut Artem Shekhovtsov läpi OLS-puolustuksen ja siirsi pallon Santeri Laitiselle joka viimeisteli Mustien 3-0-osuman.

Juho ”Lipi” Liukkosen onnistuessa vielä tekemään päivän toisen osumansa, mentiin tauolle Mustien selvässä 4-0 johdossa.

Ottelun toinen jakso alkoi varovaisella tarkkailulla. Kuitenkin jo viiden minuutin pelin jälkeen Iisakki Kaivola onnistui Lipin syötöstä, ja kotijoukkue oli karannut jo 5-0 johtoon.

Eemi Dolk vastasi oululaisten 5-1 kavennuksesta, mutta loppu oli Kamppareiden parhaana palkitun Artem Shekhovtsovin näytöstä. Kampparit karkasi lopulta 9-1 voittoon Artemin kahdella, Iisakki Kaivolan ja Santeri Laitisen maaleilla.

Otteluisäntä Honkarakenteen raati palkitsi vieraiden parhaana maalivahti Pertti Virtasen.

Kampparivalmentaja Antero Levänen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen. ”Pitkähkön tauon jälkeen on haastavaa päästä hyvään pelirytmiin, mutta tänään onnistuttiin siinä. Hyvä voitto. Huomenna uutta matoa koukkuun, uskon että huomenna tulee äkäinen ja vaarallinen Narukerä vastaan”

Kampparit jatkaa siis huomenna koti-Hänskissä kello 13.00 alkaen kun vastaan luistelee Narukerä Porista.

Lauri Tikanoja