Kampparit jatkoi tappiolla ja voitolla Rättvikissä

15.10.2016 | Bandyliiga

Rättvikin turnauksen toinen pelipäivä toi ensimmäisen päivän tapaan Mustille voiton ja tappion.

IFK Rättvik – Kampparit 4-0 (2-0)

Kampparivalmentaja Antero Levänen ei ollut täysin tyytyväinen omiensa otteisiin; ”Ruotsalaiset olivat valmiimpia peliin, pelasivat hyvin pelaten kovaa sääntöjen rajamailla. Tämä teki meidän pelistä vaikean. Kun vielä paikoista ei osuttu, vähän tuskastuttiin, otettiin hölmöjä jäähyjä ja tulos oli tuo.”

Rättvik osui pelin 10. minuutilla kahdesti maalinteossa. Ensi jaksolla ei osumia syntynyt enempää, mutta erän lopussa ruotsalaiset hankkivat 2 jäähyä, mutta toiselle jakson alussa Kampparit ei onnistunut maaliteossa kahden miehen ylivoimallakaan. Palloa ei saatu sisään rankkaristakaan. Rättvik kauneisteli vielä voittonumeroitaan, jotka sille merkittiin 4-0.

Päivän toisessa pelissä Kampparit sai vastaansa norjalaisen Solbergin

Kampparit – Solberg 4-1 (3-0)

Ensimmäinen jakso oli vahvaa Kamppari-hallintaa. Jakson maalit syntyvät 20. peliminuutin nurkilla Iisakki Kaivolan, Juho Liukkosen ja Kimmo Huotelinin mailoista ja taukonumerot olivat 3-0 Kamppareille.

Toisen jakson alussa norjalaisten Lars-Erik Grötterud yllätti Kampparimaalissa hyvin pelanneen nuoren Jere Korhosen. Jakso oli muutoin melko sekava Kamppareiden hallitessa ja norjalaisten pyrkiessä vastaiskuihin. Ottelun viimeinen maali syntyi hetki ennen loppua Santeri Laitisen osuttua kulmasta – lopputulos 4-1.

Levänen harmitteli toisenkin pelin kohdalla viimeistelyn tökkimistä. Nuorista pelaajista hän toi esille Ville Hämäläisen, jonka otteet miesten peleissä ovat saaneet valmennuksen ja joukkueen vanhemman kaartin naamat hymyyn. ”Ville on ollut tosi positiivinen tapaus näissä peleissä. Kalle Lempistä on peluutettu vielä varovasti jalkavamman takia. Muutoin porukka on pysynyt ehjänä ja ollaan saatu tosi arvokkaita peliminuutteja melko paljon nuorentuneelle ryhmälle”

Kamppareiden huomisen sijoitusottelun aikataulu ja vastustaja ovat vielä tässä vaiheessa auki. Levänen arveli huomenna vastaan tulevan tutun JPS:n tai ruotsalaisen Boltic’in.

Lauri Tikanoja