Kampparit jäi JPS:n jalkoihin

 

Kampparit-JPS   0-14 (0-8)

 

JPS piti Kampparit kurissa lauantaina Hänskissä.

 

Kampparien edustusjoukkueella ei ollut paljon sanomista, kun mikkeliläisryhmä ja JPS kohtasivat lauantaina Hänskissä. JPS jyräsi Kampparit Bandyliigan runkosarjassa tylyin numeroin 0-14 (0-8).

Numerot repesivät lopussa turhan suuriksi, mutta myös otteissa oli selvä ero sarjatyven ja yhden mestarisuosikin välillä.

JPS rynni heti alussa parin maalin johtoon, mutta tosin Kamppareidenkin otteet ensi minuuteilla olivat kelvollisia. Ensimmäiseen viiteen minuuttiin mahtui pari maalipaikkaakin, mutta loppu ottelusta olikin sitten jotain ihan muuta.

Kampparimaalissa Eetu Sviili torjui osan JPS:n paineesta, mutta lauantaina vierailta onnistui kaikki.

-Meillä meni pieleen ja Jipsillä onnistui. JPS oli kyllä selvästi parempi, tuumi Sviili.

-Me emme päässeet samalle tasolle kuin viime ottelussa Akillesta vastaan. Siinä on vähän pohdittavaa mistä se johtui.

 

Leevi Kukkasniemi, Viljami Kumela ja Mikko Pulkkinen tavoittelemassa porukalla palloa jyväskyläläispelaajalta

 

Lauantaina ottelu oli ohi melkein alkuunsa. JPS teki runsaassa 20 minuutissa viisi maalia ja Kamppariryhmä oli nujerrettu.

-Vastustajalla oli tosin muutama ihmeellinen pomppumaali. Se ei selitä tulosta, mutta katkaisi meiltä selkärangan. Kyllä otteissakin oli eroa. Parempi voitti, myönsi Kampparivalmentaja Olli Manninen.

Kampparit lähti otteluun varsin vajaamiehisenä. Nuoresta ryhmästä oli poissa peräti neljä vakiokokoonpanon pelaajaa, pääasiassa kolhujen ja sairastelujen vuoksi.

Poissa oli esimerkiksi Akilles-ottelussa törkeän taklauksen kohteeksi joutunut Touko Tähtinen, jolla koko kausi saattaa olla nyt ohi.

Manninen nosti avauskokoonpanoon Joonas Janhusen. Bandyliigan pelejä vuosia pelannut kokenut Janhunen on ollut edustusjoukkueen treeneissä

’mukana, mutta pelipaita oli päällä vasta ensi kerran.

Joonatan Hämäläinen taistelee Topi Pesosen kanssa

 

Mikkeliläistaustainen JPS-valmentaja Topi Rytkönen oli kohtuullisen tyytyväinen omiensa peliin, mutta moitti toista jaksoa.

-No peli tapettiin alkuunsa viidellä maalilla, mutta siihen se oikeastaan loppui. Toisella jaksolla Kampparit tuli hyvällä sykkeellä, ja me taas vähän lopahdettiin.

Kampparit pelasi toisen jakson pirteämmin, mutta maalintekopaikat olivat harvassa.

Rytkösen JPS on vahva joukkue. Tavoitteena on ykköspaikka ylemmässä jatkosarjassa. Kampparit puolestaan joutuu tosissaan hakemaan asemiaan alempaa jatkosarjaa varten sunnuntaina Varkaudessa.

Runkosarjan tyvipään joukkueista OLS voitti WP35:n lauantaina Oulussa, joten Kampparit putosi nyt sarjan viimeiseksi.

-WP on siis voitettava sunnuntaina, ja voittamaan ottelua lähdetäänkin. Sitten edessä on jatkosarja, johon mennään parantamaan otteitamme, sanoi Manninen lauantaina ottelun jälkeen.

 

 

Kampparien parhaana palkittu Karo Liimatainen Akseli Uotisen (23) ja Topi Pesosen puristuksessa.

 

Otteluisäntä Rhomberg Sersan palkintoraati Kasperi Kumela ja Touko Tähtinen palkitsivat JPS:n parhaana Lasse Tammilehdon ja Kamppareiden parhaana pelaajana Karo Liimataisen.

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, Kuvat: Jukka Laitinen