Kampparit ja WP pistejakoon

WP-35 – Kampparit 4-4 (4-3)

WP ja Kampparit pelasivat perjantai-iltana Varkaudessa tasaisen kamppailun joka päättyi pistejakoon.

Kampparit sai peliin hyvän alun ja meni jo 5. peliminuutilla Kalle Lempisen toimesta 1-0 johtoon. Pian tämän jälkeen tuli kuitenkin WP, joka paukutteli Kampparipuolustuksen haparoidessa taululle parissakymmenessä minuutissa jo 4-1 johtoon lukemat,  mutta Kampparit pääsi aikalisän jälkeen peliin mukaan, ja Santeri Laitisen kahdella maalilla se tuli ennen taukoa maalin päähän.

Toisella jaksolla jatkettiin melko tasaisesti, ja molemmilla oli paikkansa ratkaista peli, mutta jakson ainoan osuman teki Iisakki Kaivola ja näin päädyttiin 4-4 -tulokseen ja melko oikeutettuun pistejakoon.

Kampparivalmentaja Olli Manninen tuumi ottelun jälkeen:

”Viikko oli vähän repaleinen,  eikä päästy eri syistä oikein täysipainoisesti treenaamaan. Pelissä oltiin tänään omassa päässä huolimattomia ja päästettiin vastustaja lapioimaan ensimmäisen jakson alkupuoliskolla neljä maalia sisään läheltä.”

”Toisaalta, hyvä nousu kolmen maalin päästä tasoihin. Toisen jakson tasoitusmaali oli hieno tekomaali, Esko Liukkosen ja Santeri Laitisen hienosta esityöstä Iisakki Kaivolan viimeistelemä 4-4 -osuma. Tasoitusmaali jälkeen oltiin sitten taas vähän vaisuja ja tänään oli pakko tyytyä tuohon pisteeseen. Toki sekin saattaa olla vielä keväämmällä olla arvokas.”

Kampparit jatkaa ensi viikon lauantaina, kun se matkaa Helsinkiin IFK:n vieraaksi.

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuva: Mari Ukkonen