Kampparit ja Artem Shekhovtsov tekivät 3 vuoden jatkosopimuksen

24.01.2017 | Bandyliiga

Mikkelin Kampparit julkaisi tänään tärkeän jatkosopimuksen.

Arttu LS

Kuva: LS/Jaakko Avikainen

Kampparit ja Artem Shekhovtsov, 27, ovat tänään solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Syksyllä joukkueen vahvuuteen liittynyt ”Arttu” on vakuuttanut seuran ja joukkuetoverinsa sekä pelillisillä avuillaan, että sosiaalisella ja sympaattisella persoonallaan. Jo pidempään suunnitteilla oleva pitkä jatkosopimus on sekä mikkeliläisen jääpalloväen, että Artemin mieleen:

— Jos tekee kolmen vuoden jatkosopimuksen, ei Kamppareista voi sanoa kuin hyvää. Olen onnellinen, että tulimme tähän lopputulokseen, perusteli Shekhovtsov päätöstään pysyä Mikkelissä.  Pelaan mieluimmin samassa joukkueessa pidempään. Se antaa mahdollisuuden kehittyä pelaajana.

Länsi-Savo kirjoittaa tehdystä jatkosopimuksesta seuraavasti:

Artem Shekhovtsov jatkaa uraansa jääpallon Bandyliigassa pelaavassa Kamppareissa. Täksi kaudeksi Mikkeliin saapunut venäläishyökkääjä ja Kampparit julkistivat tiistaina sopimuksen, mikä pitää Shekhovtsovin Mikkelissä seuraavat kolme kautta aina kevääseen 2020 asti. Ajatus Shekhovtsovin pidemmästä sopimuksesta on kytenyt jo jonkin aikaa.

— Heti alkuun keskustelimme asiasta, mutta katsoimme ensiksi miten asiat lähtevät sujumaan, kertoi Kampparien päävalmentaja Antero Levänen. Ensimmäinen vuosi on aina oppivuosi kaikessa. Luotan siihen, että Artem on oppivainen. Hänen pelillinen antinsa tulee varmasti kehittymään.

Molemmat osapuolet ovat hyvin tyytyväisiä tehtyyn sopimukseen.

— Jos tekee kolmen vuoden jatkosopimuksen, ei Kamppareista voi sanoa kuin hyvää. Olen onnellinen, että tulimme tähän lopputulokseen, perusteli Shekhovtsov päätöstään pysyä Mikkelissä.
— Pelaan mieluimmin samassa joukkueessa pidempään. Se antaa mahdollisuuden kehittyä pelaajana.

Kampparien toiminnanjohtaja ja joukkueen kapteeni Kimmo Huotelin ei hänkään voinut kuin hykerrellä sopimuksen syntymisen jälkeen.

— Olemme supertyytyväisiä saatuamme tällaisen ammattilaisen seuraamme. Tämä sopimus ja Artem ovat loistava pohja toiminnallemme.
— Sopimus on merkki siitä, että Kampparit pyrkii olemaan vahva seura tulevaisuudessakin. Yritämme tehdä muitakin pidempiaikaisia sopimuksia, täydensi Levänen.
— Kampparit uudistuu ja Artem on yksi pala tätä uudistusta, jonka varaan voimme rakentaa tulevaisuutta, painotti Levänen.

Pitkän jatkopestin mahdollistivat Kampparien yhteistyökumppanit. Täysammattilaista Shekhovtsovista Mikkelissä ei tule.
— Ei ole realistista, että Artem olisi täysammattilainen. Pelaamisen ohella hän osallistuu suomalaiseen työelämään, kertoi Levänen.

-LT-