Kampparit hallitsi, OLS teki maalit

OLS – Kampparit 8-2 (6-1) Oulu, Raksila

Oulussa nähtiin erikoinen näytelmä jossa Kampparit hallitsi peliä, mutta onnistui maalinteossa selvästi OLS:aa huonommin. Tuloksena oli kauden ensimmäinen tappio rumin lukemin 8-2.

OLS oli ensimmäisestä peliminuutista alkaen maalipaikoissaan murhaavan tehokas. Kampparit piti palloa hallitsi peliä, mutta ei saanut paikoista palloa sisään.

Puoliajalle mentiin kotijoukkueen hurjissa 6-1-johtonumeroissa ja toisella jaksolla oululaiset kaunistelivat lopputulokseksi 8-2.

Kamppariluotsi Olli Manninen harmitteli pelin jälkeen omiensa virheitä ja epäonnea, mutta kehui myös kotijoukkueen tehokkuutta ja onnistunutta peliesitystä

”Alusta alkaen oli jotenkin epätodellinen olo, kun omissa kolisi. Puolustettiin vähän huonosti, eikä tekeminen ollut tänään riittävän laadukasta, onnikin puuttui, eikä pallo vaan pomppinut meille. Kyseessä on tulosurheilu, jossa tulosta lasketaan maalien määrällä, eikä pallonhallinnasta palkita. Ei onnistuttu omissa maalipaikoissa, vastustaja oli tehokas, hyödynsi paikat ja ansaitsi voittonsa.

Tottakai harmittaa kovasti. Edessä on pitkä bussimatka, jolla on aikaa miettiä mikä meni pieleen”

Kamppareiden kokoonpanosta puuttui tänään kapteeni Kimmo Huotelin.

Kampparit jatkaa Bandyliigaa kotiottelulla ensi lauantaina 11.12. klo 15.00. Vieraaksi saapuu Botnia Helsingistä.

-LT-