Kampparit ehjällä esityksellä kotivoittoon

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI

Kampparit – WP 35 4-0 (1-0)

Kampparit ja WP 35 kohtasivat tänään Hänskissä ilman yleisöä pelatussa ottelussa 15 pakkasasteen mainiossa talvisäässä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli vauhdikasta peliä päästä päähän. Jakson edetessä Kampparit otti peliä haltuunsa, mutta viimeistely oli vaikeaa WP:n maalivahti A-P Ahon pitäessä maalinsa puhtaana aina jakson viime minuuteille saakka. Mustien ensimmäisen  jakson 7 kulmalyöntiä eivät tuottaneet tulosta, mutta 41. peliminuutilla Janne Hauskan nerokas kääntö varkautelaismaalille tavoitti Tomi Hauskan joka viimeisteli jakson ainoan maalin. Varkautelaisillakin oli ensi jaksolla muutama hyvä tekopaikka mutta pääsääntöisesti WP:n hyvät nousut kilpistyivät mainiosti pitäneeseen Kampparipuolustukseen.

Puoliajalle siirryttiin Kamppareiden niukassa 1-0 johdossa.

Toinen jakso alkoi Kamppareilta tehokkaasti. Kun jaksoa oli pelattu minuutti, osui Tomi Hauska toistamiseen, jälleen Jannen esityöstä ja muutamaa minuuttia myöhemmin vei Kampparikapteeni Kimmo Huotelin omansa 3-0 johtoon illan ensimmäisellä kulmamaalilla. 65. peliminuutilla Valtteri Hauskan upea littarikeskitys maalin eteen löysi Karo Liimataisen mailan ja upeasti pelannut Aho oli yllätetty neljännen kerran. Enempää osumia ei pelissä nähty ja loppunumeroiksi kirjattiin Kamppareiden 4-0 voitto.

Kampparivalmentaja Antero Levänen tuumi Kamppareiden pelanneen hyvän 70- minuuttisen.

”Ensimmäinen jakso ja toisen jakson alkupuolisko olivat meiltä hyvää peliä ja kaikin puolin kompakti esitys. Hyvä voitto hyvällä esityksellä. Jos tänään onnistuttiin 70 minuuttia, huomenna pitää vielä parantaa siitä kun lähdetään haastamaan Veiterää”

WP:n valmentaja Joni Kauhanen kiitti omiensa yritystä ja mainiosti pelannutta maalivahti Ahoa.

Otteluisäntänä toimineen Suur-Savon Osuuspankin palkintoraati palkitsi Kamppareista Tomi Hauskan ja WP:n parhaana palkittiin maalivahti Ari-Pekka Aho.

Tomi Hauska oli tehokas ja rytmitti mainiosti Mustien peliä

Kamppareiden liigaurakka ja lisäpisteiden metsästys jatkuu siis heti huomenna kun Veiterä saapuu vieraaksi Hänskiin. Kello 17.00 alkava ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta on seurattavissa selostettuna suoratoistona Länsi-Savon verkkosivujen kautta (YouTube/Kari Nuolinko). Selostajana Ville Niskanen ja asiantuntijakommentaattorina toimii Alpo Kaartinen.

Teksti: Lauri Tikanoja