Kampparit Botniaa vahvempi kotikentällä

eroakiireesta.fi – Otteluraportti

Kampparit – Botnia 9-2 (5-1)

Pääkaupunkiseudun hälyttävän koronatilanteen takia päivän Botnia-Kampparit-ottelu siirrettiin pelattavaksi Mikkeliin Kamppareiden kotiotteluna. Vastaavasti 17.1. Mikkeliin merkityn Kampparit-Botnia-pelin järjestää Botnia Oulunkylässä – mikäli korona vaan sen sallii.

Päivän ottelu  käynnistyi hyvissä olosuhteissa ja eteni pääsääntöisesti kotijoukkueen hallitessa peliä. Botnian Niklas Johanssonin onnistuttua kulmamaalissa jo ennen ensimmäisen peliminuutin täyttymistä, oli ensimmäisen jakson tapahtumat pääsääntöisesti kentän toisessa päädyssä. Tomi Hauska ampui kulmasta tasoituksen 6. peliminuutilla ja Kimmo Huotelin vei Severi Noposen hyvästä esityöstä Mustat 2-1 johtoon. Tomi Hauska vapautti Iisakki Kaivola tekemään komean 3-1 maalin jo reilun vartin pelin jälkeen. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen vei Tomi Hauska kotijoukkueen 4-1 johtoon ja jakson viimeisellä minuutilla oli Botnia aseeton Janne Hauskan kulmalyönnissä. Puoliajalle siirryttiin Kamppareiden 5-1 johtoasemassa.

Ottelun toisella jaksolla pelin tempo rauhoittui, mutta Kampparit hallitsi edelleen tapahtumia. Janne Hauska osui jakson alkupuolella kahdesti ja lisäsi Kamppari-johdon jo 7-1:een, kunnes Botnia kavensi Pekka Niskan kulmaosumalla numeroiksi 7-2. Iisakki Kaivola ja Elmeri Hämäläinen kaunistelivat Kamppareiden voittonumeroiksi 9-2.

Toisella jaksolla Botnialla oli useita hyviä tekopaikkoja rankkaria myöten, mutta Eetu Sviili oli maalissaan varma.

Kampparivalmentaja Antero Levänen oli kohtalaisen tyytyväinen omiensa suoritukseen ja siihen että peli saatiin pelattua uhkaavasta koronatilanteesta huolimatta. Tarkemman pelillisen analyysin sijaan Levänen pohti kuinka sarjaohjelma mahtanee pitää tulevina viikkoina. ”Mennäänhän nyt  päivä kerrallaan ja katsotaan miten tilanne koronan osalta kehittyy. Siihenkin ajatukseen pitää toki varautua että otteluihin tulee jossakin vaiheessa taukoa. Joka tapauksessa pitää mennä terveys edellä”

Tuore Botnialuotsi Tomi Gröhn oli harmistunut omiensa esitykseen; ”Huono esitys meiltä. Ihan hirveä määrä harhasyöttöjä ja yrityskään ei ollut sitä mitä pitäisi. Meidän projekti on alkuvaiheessa ja parannettavaa on paljon. Onnittelut Kamppareille voitosta ja hyvästä pelistä”

Otteluisäntänä toimineen PRV-asennuksen palkintoraati valitsi joukkueidensa parhaina pelaajina Kamppareiden Janne Hauskan ja Botnian Juri Schreckin.

Kampparit jatkaa ensi lauantaina 5.12. vierasottelulla Oulussa. Seuraava kotiottelu Kampparit-WP35 pelataan Hänskissä perjantaina 11.12. kello 18.30 alkaen.

TULEVIEN OTTELUIDEN PÄÄSYLIPUT

Koronatilanteesta johtuen emme myy enää yksittäisiä pääsylippuja!

Toivomme yleisön tukevan seuraa ostamalla KAUSIKORTIN TARJOUSHINTAAN 40€! Kausikortteja on saatavilla nettikaupassa,  kampparitoimistolla, Hänskin ottelutapahtumissa sekä Mikkelin Hockey Base-myymälässä.

Kausikortilla sisäänpääsy kaikkiin kuluvan kauden Bandyliigaotteluihin Hänskissä mukaanlukien mahdolliset pudotuspelit. (Mahdollisen mitaliottelun järjestää Suomen Jääpalloliitto ja niissä ei kausikortti ole voimassa)

Osta pääsyliput ja kausikortit tästä:

Nettilippu

Teksti: Lauri Tikanoja