Kampparit avaa jatkosarjan keskiviikkona

05.02.2024 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

 

 

 

Olli Manninen: Jokainen ottelu on voitettavissa

 

Mikkelin Kampparit jatkaa Bandyliigaa heti runkosarjan päätyttyä, kun keskiviikkona 7. helmikuuta vastaan Hänskin alemman jatkosarjan kotiotteluun saapuu naapurikaupungin WP35.

Kampparit ja WP päättivät vain pari päivää sitten runkosarjan keskinäisellä ottelulla Varkaudessa. Pisteet menivät tasapelillä jakoon, mutta päävalmentaja Olli Manninen tuumii, että peli olisi ollut voitettavissakin.

-Se, että WP tulee heti vastaan, ei ole huono asia. Nyt juuri on hyvä kuva WP:stä. Lähdetään kohtaamiseen luottavaisin mielen, sillä vaikka nujuuteltiin tasapeli, pelin olisi voinut voittaakin.

Kampparit valmistautuu alemman jatkosarjan avaukseen kaikin puolin luottavaisesti. Maanantaina koko edustusjoukkue piti lepopäivän.

-Laitettiin ihan luistelukielto. Takana on kaksi kovaa ottelua, joten on syytä kunnolla huilata, levätä ja kerätä energiaa. Tiistaina on sitten harjoitukset ja keskiviikkona ollaan tikissä, sanoo Manninen.

 

Runkosarjan arvosanaksi Manninen määritteli medialle 7 tai 8.

-Vastasin kun kysyttiin, mutta vähän vierasta tuollaisia numeroarvosanojen antamista, vaikka pedagogi olenkin. Ennen kautta ei asetettu kilpailullisia tavoitteita. Tavoite oli pelaajien ja joukkueen kehittyminen. Sanoisin, että eteenpäin on kyllä menty.

-Puolustuspeli asetettiin ydinalueeksi. Osin siinä onnistuttiinkin, vaikka toki tuli muutama isonumeroinen tappio. Nopeaa jääpalloa pelaavien joukkueiden kanssa olimme vaikeuksissa, mutta muiden kanssa kamppailimme voitosta, analysoi Manninen.

Kauden jatko-otteluissa puolustuspeli on erityisesti tärkeää.

-Mitä pitemmälle kausi menee, yleensä puolustuspeli korostuu. Jos omaan maaliin ei tule kuin 2-3, varmasti taistellaan voitosta.

 

Alemmassa jatkosarjassa Kamppareilla on kaksi kotiottelua, ensin siis WP ja sitten 17. helmikuuta OLS.

Välissä pelataan vierasottelut Botnian (10.2.) ja HIFK:n (14.2.) kanssa Helsingissä. Alemman jatkosarjan kaksi parasta nousee puolivälieriin.

Runkosarjan päättyessä OLS oli Kampparien takana, muut edellä.

-Pelataan kaavion mukaan ja ottelu kerrallaan. Jokainen peli on realistista voittaa, sanoo Manninen.

 

Kampparit-WP35, Hänskissä keskiviikkona 7.2. alkaen klo 18.30

 

Tervetuloa!

 

Pääsyliput kätevästi netistä