Kampparit aseeton Porvoossa – pronssiottelu kutsuu

04.03.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi RAPORTTI

3. Välieräottelu Akilles- Kampparit 11-1 (4-0)

Akilles vei kolmannenkin välieräottelun selvästi ja jatkaa finaaliin.

Varamiehisenä kolmanteen välieräotteluun matkannut Kampparit oli jokseenkin aseeton kovavireisen Akilleksen kynsissä. Sairaslista oli kasvanut, vakiomiehistöstä puuttui tänään Alpo Kaartisen lisäksi Sami Mikkola ja Jari Purovirta, Severi Noponen ja Karo Liimatainen. Mustien kokoonpanossa oli tänään 7  juniori-ikäistä pelaajaa.

Ensimmäinen jakso kovassa tuulessa ja vesisateessa oli selkeästi kotijoukkueen hallintaa. Ennätysnuori Kampparipuolustus kesti taistellen 25 minuuttia ilman takaiskua, mutta jakson viimeisellä 20-minuuttisella Akilles osui neljästi ja peli oli käytännössä selvä.

Toisen jakson alkuun Kampparit loi muutamia hyviä tekopaikkoja, mutta sisään ei saatu. Akilleksen tehokkuus sen sijaan jatkui, ja vihreäpaidat rokottivat armotta virheistä paukuttaen neljä lisäosumaa, ennen kuin Esko Liukkonen kavensi lukemat 8-1:een. Akilles kaunisteli lopussa vielä kolmella osumalla ja ottelun loppunumeroiksi kirjattiin murskaava 11-1.

Kampparit onnittelee Akillesta finaalipaikasta, nollaa osaltaan tylyn välieräsarjan ja kääntää katseen kohti reilun viikon  kuluttua Hänskissä pelattavaa pronssiottelua.

Pitkähkö ottelutauko ennen pronssipeliä on arvokasta aikaa hoitaa pikkuvammat ja flunssat tiehensä, ennen JPS:n kohtaamista.

Pronssista taistellaan siis kotikentällä Hänskissä perjantaina 13.3. klo klo 18.30.

Ennakot ja otteluraportit tarjoaa:

-LT-