Kampparit aloitti kotivoitolla

Bandyliiga-avaus, Hänski

Kampparit – WP35 9-1 (4-0)

Kampparit ja WP35 avasivat Bandyliigakauden keskiviikkoillan arkiottelussa.

5 lämpöastetta ja tihkusade tekivät kentästä ajoittain tahmean, mutta kenttä oli varsin pelattava koko ottelun ajan. Yleisöä Kamppareiden  yhteistyökumppaneiden tarjoamassa ottelussa oli vajaa 600 henkeä.

Ensimmäinen puolituntinen pelattiin maaleitta. WP:n puolustus tukki Kamppareiden  väylän maalille tehokkaasti ja piti puolisen tuntia. Illan tehopelaaja Tomi Hauska (2+4) aloitti maalinteon ohjaamalla pirteästi pelanneen ikinuoren Kimmo Huotelin laukauksen WP-vahti A-P Ahon nenän edestä sisään. Avausmaalista parin minuutin välein Tomi oli syöttäjänä Mustien karatessa kolmen maalin johtoon. Viimeistelijöinä Karo Liimatainen ja Kimmo Huotelin.  Minuutti ennen taukoa viimeisteli Aki Manninen kulman jälkitilanteesta taukonumerot 4-0.

Tomi Hauska oli tehokas (2+4) ja rytmitti mainiosti Mustien peliä

Toinen jakso jatkettiin vahvasti Mustien komennossa WP:n taistellessa mainiosti. Kamppareista Elmeri Hämäläinen (5-0), Santeri Laitinen 6-0 ja 7-0, Janne Hauska 8-1 ja Tomi Hauska 9-1 kaunistelivat numeroita ja  Kampparikasvatti Jimi Siiteri onnistui iskemään  kulmalyönnillä varkautelaisten kavennuksen.

Loppunumerot Kamppareille hyvinkin selvin numeroin, 9-1, mutta pelin jälkeen molempien joukkueiden valmentajat olivat kohtalaisen tyytyväisiä joukkueidensa suorituksiin.

Otteluisäntien raati palkitsi joukkueidensa parhaina Kamppareista Karo Liimataisen ja WP35:stä  Kamppareista lainalla olevan Marcus Ukkosen.

WP35:n valmentaja Juha Järveläinen kehui omiaan loppuun saakka taistelemisesta;

Lähtökohdat alkavaan kauteen on tosi haastavat. Meillä on koossa joukkue joka koostuu paljolti nuorista pelaajista. On paljon poikia apuna Jyväskylästä ja Mikkelistä. Joukkueena ei olla päästy paljoakaan olemaan yhdessä ja treenaamaan. Pojat saa joka hetki arvokasta kokemusta ja tavoite on oppia koko ajan ja mennä eteenpäin peli peliltä. Tämän päivän esitys oli pojilta hyvä, taisteltiin hienosti loppuun asti vaikka peli oli ratkennut. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja seuraaviin peleihin.

Olli Manninen kiitteli omiaan pelin parantamisesta loppua kohden

Voitto ja pisteet tuntuvat aina hyvältä. Alussa ei oikein päästy hyville maalipaikoille, kun vastustajan puolustus tukki tehokkaasti paikat. Pelin edetessä kuitenkin parannettiin ja toisella jaksolla oli jo ajoittain tosi hyvää tekemistä. Toki meillä on pelissä vielä paljon parannettavaa monella osa-alueella. Vähän aktiivisempaa syöttöpeliä toivoisin meiltä jatkossa. Jatkoa ajatellen toki tämän illan maalien merkitys on kiistaton. Pelaajat jotka elävät maaleista, saavat varmasti onnistumisista potkua jatkoon.

Kampparit matkustaa tulevana lauantaina Helsinkiin Botnian vieraaksi.

Seuraava kotiottelu pelataan Hänskissä ensi viikon sunnuntaina 28.11. kello 13.00 alkaen. Vieraaksi saapuu Narukerä Porista. Tervetuloa!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva: Kontrastia/Pihla Liukkonen