Kamppariryhmä kasvaa. Karo, Esu ja Mikko liittyvät vahvuuteen.

22.07.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Mikkelin Kampparit lähtee tulevaan kauteen rutkasti nuorentuvalla ryhmällä. Aluillaan on useamman vuoden kestävä projekti jossa nuoresta ryhmästä on tarkoitus jalostaa kehityksen ja kokemuksen myötä liigan kärkiryhmä.

Viimeisimmät kolme tehtyä sopimusta nostavat joukkueen keski-ikää tuntuvasti, kun kyseessä on kolme yli 20-vuotiasta, liigakokemusta omaavaa pelaajaa!

Lisää sopimuksia on työn alla koko ajan.

 

Karo Liimatainen

 

Taitavat kädet ja hyvän luistelun omaava Karo Liimatainen, 21 jatkaa Mustassa seiskapaidassaan. Karolla on takana 4 kautta liigaa Kamppareissa. Karolle on tarjolla isoa roolia Kamppareiden hyökkäyspäässä.

 

Esu Rytkönen

Esu Rytkönen, 22, palaa kasvattajaseuransa paitaan. Esu on pelannut neljä kautta Bandyliigaa, Kamppareissa, Wepareissa ja viime kauden HIFK:ssa.

Tervetuloa takaisin Mustiin, Esu!

 

Mikko Pulkkinen

 

25-vuotiaalla ”Puljulla” on takana 6 kautta Bandyliigaa, joista 4 Kamppareissa ja kaksi kautta Wepareissa. Viime kaudella Mikko ei pelannut liigaa, mutta on luistellut ja treenannut paljon valmentaessaan SM-kultaa voittaneita U16- ja U18-joukkueita. Kuluneen kauden valmennettavista on nyt tulossa pelikavereita!

Karon, Puljun ja Esun mietteitä tulevasta ja tulevista kausista kuullaan kesän ja alkusyksyn mittaan, kun joukkue esitellään tarkemmin pelaajakohtaisesti!

 

Uusista sopimuksista kerromme taas, kun nimiä on taas paperilla.

 

Sopimuspelaajat 22.7.2023 (2+13)

 

Sami Mikkola

Eetu Sviili mv

Topi Montonen

Kalle Tapio

Touko Tähtinen

Joonatan Hämäläinen

Paavo Tapio

Iivo Korhonen mv

Simo Huotelin

Viljami Kumela

Jere Immonen

Oskari Kokko

Mikko Pulkkinen

Esu Rytkönen

Karo Liimatainen

 

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Lauri Tikanoja ja Jukka Laitinen