Kampparien loppukiri ei riittänyt

Akilles kuittasi sarjapisteet Porvoossa. Poikkeava otteluohjelma painoi väsymyksenä Kamppari-ryhmää

 

Tiivis otteluputki näkyi Kampparien edustusjoukkueen otteissa Bandyliigan jatkuessa sunnuntaina vierasottelulla Porvoossa.

Muutenkin vaikeaksi ennakoitu Porvoon ottelu kääntyi kotijoukkue Akilleksen voittoon niukasti maalein 4-3 (2-1).

Kamppareilla on ollut poikkeuksellinen otteluohjelma, sillä sunnuntainen Akilles-ottelua oli määrä pelata kauden alussa. Siirto sunnuntaille ei ollut Kamppareille eduksi, sillä mustilla oli matkaottelu myös lauantaina.

Päävalmentaja Olli Manninen sanoo, että ”olimme vähän väsyneitä”.

-Takana oli lauantain vierasottelu ja sen matkat, ja nyt sama uudelleen. Fyysisen väsymisen lisäksi tilanne taisi vaikuttaa myös korvien välissä, pohti Manninen.

-Tämä selittää varsinkin ensi jakson peliä. Akilleksella oli isku päällä ja tulosta pitää kunnioittaa, vaikka karvashan se oli, kommentoi Manninen sunnuntaina Porvoon ottelun jälkeen.

 

Akilles onnistui ensi jakson alkupuolella pääsemään kahden maalin etumatkaan.

 

Kampparien Santeri Laitinen kavensi, syöttäjänä Tuomas Liukkonen, mutta samanlainen Akilleksen tehohetki osui myös toiselle jaksolle. Kaksi maalia muutaman minuutin sisään nosti porvoolaiset 4-1-johtoasemaan.

-Annoimme liikaa eteen. Jäimme vähän telineisiin. Vastustajan maalit olivat meiltä nukahduksia, sanoo Maninen.

Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Kamppari-ryhmä heräsi pelaamaan toisella jaksolla ja nousi kovalla tempolla maalin päähän.

-Ottelun loppu oli vahvaa tekemistä. Pyöritimme peliä hyvin. Olen iloinen siitä, että pojat ottivat loppukirin, sanoo Manninen.

 

Rasmus Kettunen ja Santeri Laitinen osuivat molemmat kerran maalinteossa

 

Kampparien painostaessa Akilles väsyi selvästi, mutta mustien loppukiri ei kuitenkaan ihan riittänyt.

Tilanteessa 4-1 Rasmus Kettunen kavensi ensin 68. minuutilla kulmurista, ja viisi minuuttia myöhemmin Kimmo Huotelin teki Kampparien kolmannen, senkin kulmurista. Kulmurit tarjoili Aki Manninen.

Kamppareilla oli vielä viimeisen viiden minuutin aikana kolmekin kulmalyöntiä, mutta niistä ei saatu osumia.

-Tilanteita oli hyvin, mutta ei saatu maaleja. Se jäi vähän kaivelemaan, kuittaa Manninen.

Kamppareille tappio oli kauden ensimmäinen.

Mustat piti sunnuntaina paikkansa Bandyliigan kärjessä, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena kuin sarjakakkonen Akilles.

 

Vierasotteluiden viikonvaihteen jälkeen pitempää lepoa Kamppari-ryhmälle ei anneta, sillä Bandyliigan ottelut jatkuvat 14.12. keskiviikkona.

Kotiottelun vastustajaksi Hänskiin saapuu WP-35 Varkaudesta.

Sarja jatkuu tulevana viikonvaihteena lauantaina, jolloin Hänskissä pelataan Kampparit ry:n 50-vuotisjuhlaottelu. Ottelu alkaa Hänskissä klo 17.00.

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, kuvat: Jukka Laitinen