Kampparien ja MP:n kausikortit pakettihintaan 90 €

11.11.2019 | Bandyliiga

Mikkeliläiset palloilulajien kärkiseurat, Mikkelin Kampparit ja Mikkelin Palloilijat, aloittavat yhteistyön kausikorttien myynnissä. Kausikorttipaketit ovat myynnissä Kampparien ja MP:n toimistoilla.

Viime kaudella SM-pronssia voittanut Kampparit sekä päättyneellä kaudella miesten kakkosen A-lohkon ylivoimaisesti voittanut ja ensi kaudelle miesten ykköseen noussut MP myyvät kausikorttipaketteja 90 eurolla. Nyt on siis mahdollista hankkia molempien joukkueiden kausikortit edulliseen yhteishintaan ja nauttia vauhdikkaasta huippupalloilusta ympäri vuoden.

– Moni kampparipelaaja on saanut oppia myös MP:ssä, joten on hienoa tehdä yhteistyötä perinteisen mikkeliläisen huippuseuran kanssa. MP:n historiassa jääpallolla oli oma roolinsa ja sillä on vaikutusta Kamppareihin vielä tänäkin päivänä, Kampparien toiminnanjohtaja Kimmo Huotelin kertoo.

Mikkelin Palloilijat juhlii tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan. Vuoteen 1972 asti myös jääpallo kuului MP:n lajivalikoimaan, kunnes jääpallon erikoisseura Mikkelin Kampparit perustettiin. Yhteistyötä seurat tekevät edelleen, eikä vähiten harrastajien ja kannattajien osalta. Mikkelin keskustassa, Nuijamiestenkadun molemmin puolin, pelataan huippupalloilua ympäri vuoden.

– Yhteinen kausikortti on hyvä osoitus siitä, että mikkeliläiset urheiluseurat puhaltavat yhteen hiileen. Mikkelin Palloilijoilla on vahva side jääpalloon historian kautta. Meillä on yhteisiä kannattajia ja tämä on oiva tapa hankkia yhteiskausari sopivaan hintaan, MP:n toiminnanjohtaja Mika Roivas toteaa.

Jääpallon Bandyliigakausi käynnistyy Kampparien osalta perjantaina 22.11.2019 kotiottelulla Veiterää vastaan.

Lisätietoja:

  • toiminnanjohtaja Kimmo Huotelin, Mikkelin Kampparit, p. 0440 176 333, kimmo.huotelin@kampparit.fi
  • toiminnanjohtaja Mika Roivas, Mikkelin Palloilijat, 044-9787338, mika.roivas@mikkelinpalloilijat.fi