Kamppareille upea voitto Tapanin Derbystä!

Kampparit – Veiterä 7-2 (3-1)

Kamppareille upea voitto Veiterästä

Perinteisen Tapaninpäivän ”paikallisottelun” pelipaikkana oli tänä vuonna Hänski. Viime kevään finalistit, Kampparit ja Veiterä, pääsivät kohtaamaan pienessä lumisateessa käynnistyneen ottelun hienon, yli 1200-päisen yleisön edessä.

Veiterä aloitti vahvasti luoden painetta Kamppareiden päähän. Se rankaisi ensimmäisen kahdeksannella peliminuutilla Kamppareiden keskialueen virheestä Tuukka Loikkasen toimesta. Pian Veiterän johtomaalin jälkeen Kampparit sai kulmalyönnin, jonka Iisakki Kaivola paukutti sisään tasoittaen tilanteen 1-1:een.

Pelin 19. minuutilla Kalle Lempinen pallon lapaansa kaaren tuntumassa ja ajoi vasemmalta maalille, ja sijoitti upean johtomaalin yli Veiterä-maalissa pelanneen Topi Peuhkurin.

Ennen taukoa viimeisteli Santeri Laitinen rankkarista Kamppareiden taukojohdoksi 3-1.

Toinen jakso käynnistyi puhtaalla jäällä hyvävauhtisena ja Eetu Karhunen onnistui maalinteossa jakson alussa ja Kampparit siirtyi jo 4-1 johtoon. Numerot säilyivät taululla vain muutaman minuutin, kunnes Veiterän Tuukka Loikkanen onnistui toistamiseen ohittamaan loistavan pelin Kampparimaalissa pelanneen nuoren Jere Korhosen.

Kun peliä oli pelattu reilu tunti, tälläsi Eetu Karhunen upeasti pienestä kulmasta päivän toisen osumansa ja Kampparit siirtyi 5-2 johtoon.

Peli aaltoili päästä päähän, mutta Kamppareiden peli toimi mainiosti ja puolustus pelasi virheetömästi. Veiterää ei päästetty enää uhkaamaan Mustien komeaa kotivoittoa. Eetu Karhunen ja Kalle Lempinen kaunistelivat vielä osumat mieheen ja tulostaululla komeili upeat voittonumeroiksi 7-2.

Kamppareiden Antero Levänen oli tyytyväinen omiensa otteeseen ja hienoon voittoon. Lähtökohdat oli hankalat – rivistä puuttui Kimmo Huotelin, Alpo Kaartinen ja maalivahti Juuso Tervonen.

Levänen kiitteli mainiosti maalissa pelannutta Jere Korhosta joka venyi useaan loistavaan pelastukseen.

”Pojat syttyivät hienosti tärkeään peliin kotiyleisön edessä. Todella tyytyväinen pitää olla päivän suoritukseen”

Runsaslukuinen kotiyleisö piti näkemästään.

Kampparit siirtyy pari peliä enemmän pelanneena reilun viikon tauolle ja jatkaa perjantaina 4.1. Varkaudessa WP:n vieraana.

Teksti: Lauri Tikanoja
Valokuvat: Mari Ukkonen