Kamppareille rutiinivoitto WP:stä

25.01.2017 | Bandyliiga

Kampparit – WP 35 5-3 (3-1)

Hänskissä käytiin tänään kauden kolmas osaottelu Savon herruudesta.

Päivän aikana pakkanen oli lauhtunut aamun paristakympistä ihanteelliseen kuuteen-seitsemään asteeseen. Onneksi kelin lauhtuminen ei ainakaan iltaan mennessä tuonut sateita mukanaan, ja peli päästiin pelaamaan loistavissa olosuhteissa.

IFK-tappiosta sisuuntunut Kampparit läksi otteluun hyvällä ilmeellä ja kovalla vauhdilla. Peliä pelattiin ainoastaan vähän toista minuuttia, kun Kalle Lempinen teki Artem Shekhovtsovin syötöstä 1-0 maalin. Artem oli vuorostaan maalinteossa 10 minuuttia myöhemmin. ”Arttu” karvasi pallon varkautelaispuolustukselta ja laukoi tarkasti alakulmaan.

Mustien painostaessa ja hallitessa palloa, satsasi WP totutusti vastahyökkäyksiin ja Kampparipuolustuksen nukahdus 20. minuutilla maksoi kavennusmaalin Arthur Fedorkovin pujotellessa maalintekoon, tilanne 2-1.

Puolen tunnin kohdalla Juho Liukkonen vei mainiolla pelipäällä olleen, eilen pitkän 3-vuotisen jatkosopimuksen tehneen Artemin syötöstä kotijoukkueen 3-1 johtoon. Jakson lopussa molemmissa päissä oli jokunen paikka, mutta 3-1 tilanteessa mentiin tauolle.

Toinen jakso käynnistyi Kampparihallinnan jatkuessa. Ensimmäinen maali nähtiin reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen Artem Shekhovtsovin tällätessä rankkarista 4-1-osuman. Kolme minuuttia tästä oli vuorossa Kalle Lempinen tehden illan toisen maalinsa Juho Liukkosen syötöstä.

5-1-tilanteessa saattoi hyvänolon tunne rauhoittaa Mustien liikettä, ja hyvin taistellut WP pääsi kahdesti kaventamaan Alex Gavrilovin ja Niko Nissisen toimesta.

Enempää osumia ei pelissä nähty, ja voittonumerot kirjattiin Kamppareille 5-3.

Otteluisäntä Länsi-Savon raati palkitsi Varkauden parhaana Niko Nissisen. Kamppareiden parhaana palkittiin hyvän pelin ja komeat tehopisteet 2+2 paukutellut Artem Shekhovtsov.

Kampparivalmentaja Antero Levänen oli tyytyväinen pisteisiin ja joukkueensa edellisestä pelistä parantuneeseen ilmeeseen.

Kampparit siirtyy maaottelutauolle ja pelaa seuraavan kerran 8.2. Lappeenrannassa Veiterän vieraana.