Kamppareille pisteet Varkauden juhlaottelussa

Kiitos upeasta urasta, Sami!

eroakiireesta.fi RAPORTTI

WP35 – Kampparit 1-8 (0-3)

Sami Laakkosen upeaa uraa juhlistettiin Varkaudessa Savon Derbyllä.

Kaikkien aikojen suomalainen jääpalloilijan Sami Laakkosen upeaa uraa juhlittiin kun #77 palasi vielä kerran kasvattajaseuransa keltaiseen pelipaitaan.

Kampparit jatkoi kuitenkin tänään hyvien otteluidensa sarjaa ja ehjä 90-minuuttinen tuotti ansaitut sarjapisteet Mustille. Kamppareiden puolustuspeli on hyvässä iskussa ja WP pidettiin pois hyviltä tekopaikoilta. Kamppareiden teho hyökkäyspäässä oli riittävä ja selvin numeroin 1-8 ja Kamppareiden taistelu Bandyliigan neljännestä sijasta ja pudotuspelien kotiedusta jatkuu, tosin nelossija vaatisi IFK:n voittoa Narukerästä ja Mustien voittoa OLS:sta.

Ottelun ensimmäinen jakso oli Kamppareiden hallinnassa, WP pidettiin pois hyviltä paikoilta ja Kampparit osui kolmasti. Jakson maalintekijöinä Janne Hauska kahdesti ja velipoikansa Tomi.

Toisella jaksolla jatkettiin samaan tahtiin. Kun Janne Hauska täydensi hattutemppunsa, Karo Liimatainen osui kahdesti ja Iisakki Kaivola ja Kampparikapteeni Kimmo Huotelun osuivat kerran oli Mustien illan maalisaldo 8. WP:n kavennusmaalin teki lainasopimuksella Varkaudessa pelaava Kampparikasvatti Mikko Pulkkinen – onnittelut avausmaalista!

Kampparit kiittää ja onnittelee Sami Laakkosta upeasta urasta ja hienosta työstä suomalaisen jääpalloilun eteen!

Kampparit jatkaa pelejään heti huomenna kun runkosarjan päätösotteluun Hänskiin saapuu vieraaksi OLS Oulusta. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se on seurattavissa Kari Nuolingon YouTube-kanavalla suoratoistolähetyksenä

Pudostuspelit käynnistyvät jo ensi keskiviikkona. Puolivälieräparit selviävät sunnuntain viimeisten runkosarjaotteluiden jälkeen. Kampparit tiedottaa jatkopeleistä heti valintojen jälkeen!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva Olli Manninen