Kamppareille pisteet Botnialta

Kampparit nappasi komean voiton Helsingissä! 

Botnia – Kampparit 1-7 (1-3). 

Botnia ja Kampparit kohtasivat tänään Oulunkylän kosteissa olosuhteissa, Bandyliigan toisen kierroksen ottelussa. Molemmilla oli tältä viikonlopulta alla 2-5-tappiot Akillekselle.

Sateen ja puuskittaisen tuulen kiusaaman ottelun alku oli tavanomaisen tunnustelevaa molemmilta. Reilun vartin pelin jälkeen Kampparit sai hyvän otteen ja harvemmin maalinteossa kunnostautunut Jari Purovirta löi 17 minuutin kohdalla Mustat 0-1 johtoon. Jakso jatkui Kamppareiden hallitessa peliä ja 38. peliminuutilla Santeri Laitinen vei Mustat kahden maalin johtoon täräyttämällä rankkarin sisään. Vain pari minuuttia myöhemmin pallo vihellettiin rangaistuspisteelle kentän toisessa päässä ja Botnian Lapshin kavensi pelin 1-2:een. Santeri ”Ässä” Laitinen onnistui vielä jakson loppuminuuteilla viimeistelemään päivän toisen osumansa Artem Shekhovtsovin syötöstä ja erätauolle siirryttiin 1-3-numeroissa.

Toinen jakso käynnistyi Mustien hallinnalla. Kun peliä oli pelattu tunti, ottelussa hienosti tonttinsa hoitanut Botniasta Kamppareihin siirtynyt maalivahti Juuso Tervonen (kuvassa) syötti Artem Shekhovtsovin maalintekoon, ja Kampparit karkasi kolmen maalin johtoon. Noin 70. minuutin kohdalla Botnia otti aikalisän ja välittömästi tämän jälkeen Ville Hämäläinen viimeisteli 1-5 johtonumerot serkkupoikansa Kalle Lempisen syötöstä. ”Arttu” Shekhovtsov oli asialla vain minuuttia myöhemmin ja tilanne oli jo 1-6. Santeri Laitinen puolestaan täydensi päivän kolmannella osumallaan hienon hattutemppunsa viimeistellen Kasperi Hirvosen syötöstä loppunumeroiksi 1-7.

– Oltiin jaksojen alussa aika vaisuja ja pelattiin aika lepsusti, mutta mitä pidemmälle jaksot eteni, päästiin paremmin peliin mukaan. Numerot ehkä vähän mairittelee Kamppareita, mutta kyllä me toki parempi joukkue tänään oltiin. Ja pisteethän ilahduttaa aina, iloitsi kampparivalmennuksen Olli ”Ola” Manninen (kuvassa oikealla) pelin jälkeen.

Kampparit pelaa tulevana keskiviikkona 22.11. ensimmäisen kotiottelunsa Hänskissä, kun sen vieraaksi saapuu pelottavan kovassa vireessä oleva hallitseva mestari Veiterä Lappeenrannasta. Otteluisäntänä toimii Carlson-tavaratalot. Peli käynnistyy kello 18.30 – Tervetuloa Hänskiin!

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuvat: Pekka Huovila