Kamppareille niukka tappio Oulussa

Tappio tuli, mutta Olli Manninen on silti tyytyväinen: Joukkue pelasi ehjät täydet minuutit

 

OLS-Kampparit 2-1 (0-0)

 

Kahden vakiokokoonpanon pelaajan puuttuminen Oulun matkalta tuntui Kampparien otteissa, mutta silti joukkue pystyi pelaamaan täyden tasapainoisen ottelun.

 

Kampparien hieman vajaamiehisen edustusjoukkueen otteet eivät ihan riittäneet Bandyliigan lauantain Oulun vierasottelussa, sillä Oulun Luistinseura vei ensimmäiset sarjapisteensä niukasti maalein 2-1 (0-0).

-Pisteiden menetys tietenkin harmittaa, mutta positiivista oli se, että pelasimme täydet 90 minuuttia hyvän ottelun, sanoo päävalmentaja Olli Manninen.

Kampparit on kahdessa viimeisessä ottelussa pelannut hyvän ekan jakson, mutta heikomman toisen. Nyt joukkueen tavoite oli pitää ote toisellakin jaksolla.

-Se myös tapahtui: kolmeen peliin paras toinen jakso, kiitteli Manninen ryhmäänsä.

 

Lauantaina Bandyliigan voittoa haki kaksi samanoloista joukkuetta ja myös ratkaisut olivat lähellä toisiaan. Kampparit teki tasoituksen kulmuritilanteesta ja OLS vastaavasti voittomaalinsa suoraan kulmurista.

Ensimmäisen jakson lopussa Kampparit sai selvästi Oulua enemmän otetta pelistä.

Kampparit jauhoi hieman ennen taukoa kolmekin kulmuria, mutta tulosta ei syntynyt. Toisen jakson 56. minuutilla sen sijaan OLS pääsi maalin johtoon.

Kampparit kuittasi Oulun johdon heti, kun Mikko Pulkkinen sipaisi kulmurin jälkitilanteesta maalin. Kulmurin laukoi Simo Huotelin.

Jatko enteili Kampparien voittoa tai vähintään pisteiden jakoa, mutta pelin luonne muuttui, kun Pulkkinen ja Niko Kauppinen ottivat kympit varttia ennen loppua.

 

Manninen ei sen enempää kommentoi jäähyjä, mutta tuumi tilanteista, että ”olisivat ne voineet jäädä viheltämättäkin”.

Jäähyt kuitenkin linjasivat ottelun lopun. OLS sai ylivoimalla painetta Kampparien päätyyn. Seurauksena oli kulmuri 82. minuutilla ja voittomaali. Manninen otti aikalisän, mutta rutistuksesta huolimatta peliaika loppui kesken.

-Jäähyt veivät meiltä mahdollisuuden taistella ottelun voitosta. Sellainen vain on kestettävä. Kun pelaajilla on kova tahtotila, jäähyjä sattuu tulemaan.

 

Kamppareilta oli Oulun matkalla pois Anssi Mokko työesteen vuoksi ja Karo Liimatainen, joka joutui vielä huilaamaan viikko sitten Narukerä-ottelussa saadun kolhun vuoksi.

Mokko ja Liimatainen ovat olleet tärkeitä Kamppareille, mutta Manninen ei selittele tulosta poissaoloilla. Kampparipuolustuksella ei ollut erityisen suuria vaikeuksia blokata oululaisten lähestymiset. Vaihtopelaajien määrään kahden poissaolo kyllä vaikutti.

-Joukkue pelasi hyvän ottelun, ja yläviisikon pelillä keskusta pysyi kiinni. Puolustuspeli sujui hyvin. Maalinteossa oli enemmän ongelmia, molemmilla joukkueilla.

 

Oulussa on tapana palkita energisin pelaaja. Kamppareista maininnan sai Eetu Sviili, joka maalissa pelasi jälleen hyvän ottelun.

 

Eetu Sviili on edustusjoukkueen luottopelaajia. Sviili pelasi maalissa jälleen hyvän ottelun.

 

Kampparien Bandyliiga jatkuu viikon kuluttua kotiotteluiden viikonvaihteella.

Lauantaina 9. joulukuuta vastaan tulee Botnia ja seuravana päivänä sunnuntaina HIFK.