Kamppareille niukka tappio ottelusta P19-maajoukkuetta vastaan

28.10.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

SUOMI P19 – Kampparit 2-1 (1-1)

 

Kampparit aloitti Suomen Cupin kakkospäivän aamuottelulla Suomen P19-maajoukkuetta vastaan.

 

HYVÄ AVAUSJAKSO KAMPPAREILTA

 

Kampparit aloitti ottelun vahvasti ja hallitsi ensimmäisen jakson peliä. Kolmannella peliminuutilla Kampparit sai rankkarin, mutta maajoukkueen maalivahti poimi laukauksen hienosti.

Parisen minuuttia myöhemmin Leevi Kukkasniemi veivasi läheltä Kampparit 1-0 johtoon, mutta heti tämän jälkeen soi omissa kun Kampparipuolustus ei saanut putsattua pallon oman maalin edustalta. Elmer Lönnberg toi Suomen tasoihin.

Ensimmäisellä jaksolla Kampparit loi lukuisia hyviä tekopaikkoja, ja taukotilanteena olisi voinut olla selkeä Kampparijohto, mutta maalinteossa ei valitettavasti onnistuttu.

 

PELI SEKOSI TOISELLA JAKSOLLA

 

Ottelun toinen jakso oli Kamppareilta sen sijaan perin sekava. Peli hajosi ja maajoukkue sai pelin edetessä otetta pelistä. Loistavan ottelun Kampparimaalissa pelannut Iivo Korhonen teki tukun hienoja torjuntoja, muta ei voinut mitään Ilmari Pesosen lyömälle voittomaalille 46. minuutilla.

Tasoituksen hakemisesta puuttui paras terä. Erikoistilanteita saatiin luotua, mutta niiden hyödyntämiseen ei vielä pystytty.

Loppunumerot 2-1 maajoukkueelle.

 

Kampparivalmentaja Olli Manninen tuumi pelin jälkeen näin:

”Ensimmäisellä jaksolla oli paljon hyvää ja tapahtui asioita missä mentiin eteenpäin. Luotiin paljon paikkoja, mutta harmillisesti ei saatu paikoista sisään.  Toinen jakso oli sitten aikamoista Hawaiji-palloa… Fokus katosi jostakin syystä pahasti, eikä mikään oikein tahtonut onnistua. Loppuun asti kuitenkin pelattiin eilisen pelin tapaan voitosta, mikä osoittaa, että ollaan nuoren porukan kanssa hyvällä tiellä”

”Tappio harmittaa, mutta tästäkin pelistä saatiin paljon hyvää kokemusta ja mietittävää. Paljon asioita joita tullaan purkamaan yhdessä pelipalaverissa”

 

ILLALLA VASTASSA VEITERÄ, MILLÄ MIELELLÄ PELIIN?

 

”Oikein hyvällä mielellä!  Koko ajan opitaan uutta ja saadaan arvokasta kokemusta lisää. Kun on  ollaan lähdetty liikkeelle näin nuorella ryhmällä , tottakai monia mietitytti, miten tullaan peleissä pärjäämään, mutta kaksi pelattua peliä on olleet todella tasaisia ja niissä on pelattu voitosta loppuun asti. Toki se antaa kovasti uskoa ja kaikkihan me tiedetään, että tämän joukkueen parhaat hetket on edessä päin”

”Tosissaan ja hyvällä mielellä lähdetään Veiterääkin haastamaan”

 

Kampparit- Veiterä tänään lauantaina kello 19.00

Näe kaikki Suomen Cupin ottelut suorana