Kamppareille hieno voitto Jyväskylässä!

eroakiireesta.fi – OTTELURAPORTTI

JPS – Kampparit 3-4 (2-2)

Kampparit vieraili perjantai-iltana voitokkaasti JPS:n vieraana Jyväskylässä. Janne Hauskalle hattutemppu.

Ensimmäinen jakso oli pelillisesti tasaista taistelua. JPS meni Joonas Hiltusen ja Jarno Erosen maaleilla kahden maalin johtoon kunnes Janne Hauska viimeisteli illan ensimmäisen maalinsa veljensä Tomin upeasta läpisyötöstä. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Janne iski vaparista Kampparit tasoihin. Myös toiseen maaliin esityön teki velipoika Tomi.

Toisen jakson alkuun illan tehomiehen tarkka syöttö löysi maalin edestä IIsakki Kaivolan ja ”Ile” vei Kampparit 2-3 johtoon. Janne täräytti 64. minuutin kohdalla kulmasta illan kolmantensa ja Kampparit siirtyi 2-4 johtoon. JPS taisteli ja tuli maalin päähän Joni Vuopion maalilla, mutta Kampparit pelasi lopun fiksusti ja pääsi loppuvihellyksen myötä tuulettamaan hienoa voittoa.

Kampparivalmentaja Ola Manninen oli tyytyväinen mies pelin jälkeen

”Oli kyllä hieno voitto ja upea taistelu meiltä tänään. Joka mies teki upeasti töitä joukkueen eteen. Akilles- ja Veiterä-otteluissa ollaan oltu hienosti pelissä mukana 80 minuuttia, mutta nyt pelattiin loppuun saakka ja saatiin todella tärkeä voitto. Pelit Jipsiä vastaan on aina omanlaisiaan taisteluita joissa sattuu ja tapahtuu, niin tänäänkin. Pelin loppupuolella kun JPS tuli lujaa, puolustettiin hyvin ja maltettiin pelata järkevästi. Tästä voitosta saadaan varmasti paljon evästä jatkoon.”

Kampparit jatkaa ensi viikon perjantaina 5.2. kotona Hänskissä kun vieraaksi saapuu WP35. Valitettavasti ottelu pelataan edelleen ilman yleisöä koronan vuoksi, mutta ottelua voi seurata suoratoistona netissä!

Teksti: Lauri Tikanoja