Kamppareilla kahden pelin viikonloppu

26.01.2024 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Kampparit palaa maaottelutauon jälkeen tositoimiin kahdella ottelulla; lauantaina JPS vieraissa ja sunnuntaina Akilles kotona

Viime viikonloppuna Kampparit oli vahvasti edustettuna, kun nuorten maajoukkueet ratkoivat maailmanmestaruudet (P17 Mikkeli, ja P19 Oslo) ja A-maajoukkue pelasi kolmen maan turnauksessa Västeråsissa.

Mitalijuhlat on juhlittu ja viikonloppuna palataan Bandyliigan pyörteisiin!

 

Lauantaina 27.1. Jyväskylän Viitaniemi kello 15.00

JPS – Kampparit

 

Kampparit matkustaa lauantaina Viitaniemeen ”JiPSin” vieraaksi. Topi Rytkösen luotsaama, vahvoihin mitaliehdokkaisiin lukeutuva JPS on luisteluvoimainen ja laadukas ryhmä keikkuu sarjan kärkiryhmässä ja tulee taistelemaan maaliskuussa mitaleista.

Jasu Koljosen (22 maalia) ja Tuukka Ässämäen (15 maali) lisäksi ryhmästä löytyy ratkaisijoita laajalla rintamalla. Kampparitaustaisia pelimiehiä vilisee punapaidoissa useita, kapteenin nauhaa kantaa joukkueen vahvuuteen tälle kaudelle liittynyt Tuomas Liukkonen.

Kampparit ei näillä näkymin saa Jyväskylään ihan ihan terävintä rosteriaan johtuen sairasteluista ja hoidon alla olevista kolhuista, mutta nuori ryhmä lähtee ennakkoluulottomasti haastamaan kivikovaa kotijoukkuetta.

 

 

 

Sunnuntaina 28.1. Mikkeli, Hänski kello 13.00

Kampparit – Akilles

 

 

Sunnuntaina Kampparit saa vieraakseen Hänskiin Porvoon Akilleksen. JPS:n tavoin liigan kärkikolmikkoon kuuluva Akilles tulee taistelemaan tänäkin keväänä mitaleista.

Porvoolaisryhmän maalipörssissä ykkösenä keikkuu Kampparikasvatti Iisakki Kaivola (16 osumaa) kintereillään viime talvena Mustassa paidassa maaleja tehtailleet Santeri ”Ässä” Laitinen (15) ja Rasmus Kettunen (13)

Sunnuntaille on Mikkeliin luvassa hyvää peli- ja katsomokeliä. Pakkaset hellittävät jälleen ja lämpötilassa saatetaan mennä jopa vähän plussalle. Lunta tai vettä ei näillä näkymin ole luvassa.

 

Otteluisäntä LähiTapiola Savo-Karjala tarjoaa 300 katsojalle lämmintä mehua ja makkaraa!

 

 

 

Tervetuloa sunnuntaina Hänskiin!

 

Pääsyliput kätevästi ennakkoon:

 

Ottelu on seurattavana suorana, maksuttomana nettilähetyksenä Solidsport-kanavalla Mikkelin Kampparit: