Kamppareiden uusimmat sopimuspelaajat Niko Kauppinen ja Leevi Kukkasniemi

06.10.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

 

 

Leevi Kukkasniemi ja Niko Kauppinen uudet sopimuspelaajat

 

Kampparit on solminut Leevi Kukkasniemen (vas.)  ja Niko Kauppisen kanssa pelaajasopimukset.

 

21-vuotiailla herroilla on molemmilla vahvaa kokemusta myös jääkiekon puolella, mutta jääpallo on nyt vetämässä pidemmän korren.

 

Niko Kauppinen on panostanut viime talvet jääpalloon, kuulunut viime kaudet nuorten Bandyliigajoukkueen runkopelaajia ja harjoitellut myös edustuksen mukana viime ja toissa kaudella.

 

Leevi Kukkasniemi on pelannut kiekon ohella jääpalloa ja on pelannut myös poikien maaotteluita. Viime kaudella panostus oli vielä kiekossa, mutta syksy on näyttänyt, että jääpallon lajitaidot on hyvin tallessa ja myös jääpalloluistin toimii jalassa.

 

Päävalmentaja Olli Manninen iloitsee tuoreista sopimuksista;

 

Olen erittäin tyytyväinen tuoreisiin sopimuksiin. Molemmat herrat ovat olleet viime kuukaudet erittäin hyvällä asenteella mukana ja näyttäneet treeneissä, että heillä on paljon annettavaa joukkueelle. Pojat istuvat hyvin joukkueeseen ja ovat erittäin hyviä vahvistuksia meidän nuoreen ryhmään.

 

Edustuksen treeniryhmässä on 25 pelaajaa. Tällä hetkellä pelaajasopimuksia on 2+16.

 

Nikon ja Leevin löytää paiväsaikaan hiljattain Mikkelin Satamaan siirtyneen Team Sportian myymälästä. Team Sportia on kamppareiden tuore yhteistyökumppani – Tervetuloa mukaan, Team Sportia Mikkeli!

 

Ensimmäisen kerran Kampparit pääsee isolle jäälle Oulussa 27.-29. lokakuuta pelattavassa Suomen Cupissa.