Kamppareiden liigaryhmä treenaa ja täydentyy hitaasti mutta varmasti

29.08.2016 | Bandyliiga

WP_20160813_10_26_47_Pro

Nuori Kalle Lempinen on Mustien tulevan kauden avainpelaajia

Kamppareiden edustusjoukkueen tulevaan kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin, vaikka lopullisen joukkueen kasaaminen on vielä jonkin verran kesken. Kahdentoista tähän mennessä sopimuksen tehneen pelaajan lisäksi testatussa treeniryhmässä on ollut mukana muutamia kokeneita, sopimusta vielä harkitsevia pelimiehiä sekä lopulliseen joukkueeseen pääsyä tavoittelevia seuran omia junioreita. Allekirjoittaneen vieraillessa elokuisen lauantaiaamun treeneissä, jäällä kirmasi 18-päinen, hyvähuumorinen vankkaa kokemusta ja toisaalta raikasta nuoruuden intoa puhkuva ryhmä.

WP_20160813_10_35_04_Pro

Toistaiseksi sopimuksen ovat tehneet Eetu Sviili, Joni Maaranen, Sami Mikkola, Joonas Janhunen, Jaakko Liukkonen, Kalle Lempinen, Iisakki Kaivola, Kimmo Huotelin, Juho Liukkonen, Tuomas Liukkonen, Esko Liukkonen ja Santeri Laitinen. Pieni mutta tasokas nimilista pitää sisällään taitoa ja valtavan määrän liigarutiinia.

Joonas Janhunen on Kampparikasvatti joka tekee paluun mustaan paitaan. Sami Mikkola on seuran omia junioreita.

Harjoitushallin elokuista jäätreeniä

Viime kauden miehistöstä ovat tällä haavaa peliuraansa lopettelemassa kokeneet Marko Laitinen, Lasse Kyllönen ja Eetu Karhunen. Nikke Tuhkanen ja Veikko Manninen siirtyvät opiskelupaikkojen perässä Jyväskylään ja JPS:n riveihin. Valtteri Hauska puolestaan palaa kasvattajaseuransa Veiterän vihreään paitaan.

Kampparit kannattajineen ja yhteistyökumppaneineen kiittää kaikkia edellä mainituja herroja upeista vuosista Kampparipaidassa ja  toivottaa heille kaikille  tsemppiä jatkoon ja onnea uusiin haasteisiin!

Lisäksi Jari Purovirta on todennäköisesti koko alkavan kauden sivussa toipuessaan selkäoperaatiosta.

Muutama ulkopuolinen vahvistus joukkueeseen on siis päävalmentaja Antero Leväsen mukaan vielä haussa, tarjontaa on ollut jonkin verran niin kotimaasta kuin Venäjän pääsarjastakin. Muutaman oman juniorin sekä muutamien kokeneiden ja ryhmän mukana harjoittelevien pelaajien kanssa neuvotellaan sopimuksesta. Lisää sopimuksia julkaistanee viikon-kahden sisällä.

Joukkueen taustat ovat kunnossa – valmennus- ja huoltoryhmä on seuraava:

Päävalmentaja: Antero Levänen

Valmentaja: Olli Manninen

Fysioterapeutti: Arto Pekonen

Hieroja: Eeva-Maija Kokko

Huoltajat: Aimo Hokkanen ja  Arto Sviili

Lääkärit: Heikki Räsänen ja Susanna Vanhanen

Kuljettaja: Martti Manner

Kamppareiden osalta Bandyliiga 2016-17 käynnistyy perjantaina 18. marraskuuta kun JPS saapuu Hänskin sarja-avaukseen.

Ennen liigan käynnistymistä Kampparit osallistuu Suomen Cup’iin sekä 12.-16.10. Rättvik-Cup’iin Ruotsissa.

Myös kaikkien juniori-ikäluokkien kauteen valmistautuminen on hyvällä mallilla ja myös junnut vierailevat Ruotsissa;                    P15-joukkue osallistuu Bollnäs’in Mini-World Cup’iin 1.-6.11. ja P11/P13-joukkueet leireilevät Edsbyn’issä 26.-31.10.

Lisää Kampparikuulumisia tiedossa lähiaikoina!
Lauri Tikanoja