Kamppareiden liigajoukkueessa tapahtuu

05.05.2021 | Bandyliiga, Yleinen

Kamppareiden tulevan kauden Bandyliigaryhmä muotoutuu pala palalta. Harjoitukset on käynnissä ja tunnelma ryhmässä on mainio.

Valmennus uusiutuu tuntuvasti

Joukkue on pysymässä hyvin koossa ja taustajoukoissa nähdään uutta väriä, joskin myös hyvinkin tuttuja kasvoja. Antero Leväsen keskittyessä vaihteeksi työhön, perheeseen ja jatko-opintoihin, otti jo pidempään Leväsen aisaparina toiminut Olli ”Ola” Manninen valmennusvastuun. Valmennusryhmään kuntovalmentajaksi liittyi jo aiemmin keväällä fysioterapeutti Tuula Penttinen ja nyt on Ola saanut tuekseen kokeneet, entiset Kampparipelaajat Jani Kokon ja Alpo Kaartisen!

Jani Kokko (vas.)  ja Alpo Kaartinen liittyvät Ola Mannisen (oik.) johtamaan valmennusryhmään

Iisakki siirtyy Porvooseen ja Jere Tukholmaan

Kamppareiden rooli vahvana kasvattajaseurana jatkuu. Omia nuoria ajetaan vahvasti sisään liigaryhmään ja siihen tullaan panostamaan jatkossakin. Toisaalta opiskelun, urakehityksen ja muiden syiden takia pelaajia siirtyy myös muille kentille. Kaksi lahjakasta ja hurjasti töitä lajin eteen tekevää Kampparikasvattia, Iisakki Kaivola, 25 ja Jere Korhonen, 21, ovat siirtymässä nyt uusiin ympyröihin – Iisakki on tehnyt sopimuksen hallitsevan mestarin, Porvoon Akilleksen kanssa ja maalivahti Jere puolestaan pakkaa valtavan kokoisen pelikassinsa elokuussa ja siirtyy tukholmalaisen pääsarjajoukkueen IK Tellus Bandyn riveihin.

Kampparit kiittää molempia herrasmiehiä upeista vuosista Kampparipaidassa ja toivottaa onnea ja menestystä uusissa ympyröissä, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Tärkeitä jatkosopimuksia 

Vallu, Tomi ja Joni jatkavat Kampparipaidassa

Hauskan veljeskolmikosta kaksi, Tomi ja Valtteri ovat jo sopineet jatkavansa Mustissa ja Jannekin treenaa tiiviisti ryhmän mukana. Joni Maaranen oli suunnitellut päättävänsä huikean uransa viime kauteen. Koronan sotkema kausi muutti kuitenkin Maarasen mielen ja Joni on päättänyt kaikkien riemuksi jatkaa huikeaa uraansa! Ehjänä pysyessään Joni tulee siirtymään tulevalla kaudella kärkipaikalle valtakunnallisessa tilastossa, joka kirjaa pelattujen pääsarjaotteluiden lukumäärän…

Viime viikolla julkaistiin maalivahti Eetu Sviilin, 29, jatkosopimus sekä Sami Mikkolan, 26, ja Ville Särkän, 21, kaksivuotiset jatkot.

Tällä hetkellä koossa on 13 sopimusta ja harjoitusringissä on yhteensä 26 pelimiestä.

Uusia sopimuksia julkaistaan lähiaikoina!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Kimmo Huotelin