Kamppareiden liiga-avaus siirretty sunnuntaihin

13.11.2018 | Bandyliiga

Kamppareiden Bandyliigakausi käynnistyy perjantain sijaan sunnuntaina 18.11. Ottelu Kampparit – JPS käynnistyy Hänskissä kello 13.00.

Syynä ottelun siirtoon on poikkeuksellisen lämmin marraskuu. Etenkin tulevan perjantain sääennuste ja sen lähes 10 lämpöasteen keli estää turvallisen pelaamisen Hänskissä. Lauantaille ja sunnuntaille on luvassa viileämpää, ja kun niiden välisenä yönä on lämpötila painumassa pakkaselle, on pyhäksi luvassa hyvää pelikeliä – jopa Hänskissä.

Kenttä on saatu jo kohtalaisen kuntoon ja siellä päästäneen harjoittelemaan jään tekemisen lomassa joitakin kertoja tällä viikolla.

Kampparit ennätysnuorella joukkueella alkavaan sarjakauteen

Kamppareiden kauteen valmistautuminen on sujunut totuttuun tapaan, hyväksi havaittua harjoitusohjelmaa ja -rytmitystä noudattaen.

Joukkue on uudistunut ja nuortunut viime kaudesta entisestään. Viime kauden ryhmästä siirtyivät Kasperi Hirvonen ja Eetu Sviili siirtyivät Ruotsin sarjoihin, ja Joonas Janhunen ja Jimi Siiteri lopettivat. Artem Shekhovtsov on edelleen Kamppareiden sopimuspelaajana,  mutta on perhesyistä aloittanut peli kautensa kasvattajaseuransa Vodnikin paidassa Venäjän Superliigassa. Artun paluun ajankohtaa ei vielä tiedetä, mutta sen toivotaan tapahtuvan pian.

Lähteneiden paikkoja on täytetty omilla nuorilla. Oulussa pelatussa Suomen Cupissa Mustien pelaavassa kokoonpanossa oli parhaimmillaan jopa 8 juniori-ikäistä pelaajaa. Omien nuorten lisäksi joukkuetta on vahvistettu toisella Vodnik-kasvatilla, Ilya Sokolovilla,  joka on Cupissa ja harjoitusotteluissa osoittanut hienoksi hankinnaksi.

Uudistuneen kokoonpanon rungon muodostaa kokenut kaarti, joka antaa joka hetki hyvää oppia ryhmän nuorelle siivelle. Kaiken kaikkiaan joukkue on kuitenkin pelaajamäärältään verrattain pieni ja toivoa sopii, että isommilta loukkaantumisilta ja sairastumisilta vältytään. Tarvittaessa joukkuetta täydennetään omilla nuorilla.

Joukkueessa on vahva usko että se on parhaimmillaan helmi-maaliskuun tärkeissä peleissä!

Mikkelin Kampparit kaudella 2018-19

Katso joukkueen esittely ja kuvat

27 Juuso Tervonen, MV

32 Jere Korhonen, MV (P21)

2 Joni Maaranen

4 Sami Mikkola

8 Ville Hämäläinen (P21)

Mikko Pulkkinen (P21)

10 Kalle Lempinen

11 Henrik Honkanen

12 Iisakki Kaivola

13 Severi Noponen (P21)

14 Kimmo Huotelin

22 Esko Liukkonen

37 Alpo Kaartinen

66 Jari Purovirta (A)

68 Ville Särkkä (P21)

88 Vili Korhonen (P21)

92 Ilia Sokolov

93 Santeri Laitinen

Kauden 2018-2019 otteluohjelma.

Tervetuloa Hänskiin kannustamaan Kamppareita:

Kampparit – JPS Hänskissä sunnuntaina 18.11. kello 13.00

Teksti: Lauri Tikanoja