Kamppareiden kauteen valmistautuminen etenee aikataulussa

09.08.2021 | Bandyliiga, Yleinen

Kampparit valmistautuu alkavaan kauteen valmennusvastuuseen siirtyneen Olli Mannisen johdolla. Seuraavassa Ola joukkueen kuulumisista.

Miten joukkueen kesä on sujunut, Ola?

No hienostihan helteinen kesä on sujunut, kiitos! Kevät ja vähän alkukesää treenattiin ryhmänä ja omatoimijaksokin sujui hienosti. Fysiikkavalmennuksesta vastaavan Tuula Sviilin laatimat yksilölliset treeniohjelmat ovat antaneet mahtavan lisän valmistautumiseen ja tällä hetkellähän painetaan jo kolmesti viikossa jäällä.

Miltä joukkue vaikuttaa ja mikä on ryhmän vahvuus?

Joukkueen vahvuus sopimuspelaajien osalta on tällä hetkellä 14+2, ja paria lisäsopimusta vielä hiotaan. Sanoisin että ryhmä on verrattain pieni mutta erittäin laadukas. Sopimuspelaajien lisäksi harjoitusvahvuuteen kuuluu ryhmä meidän omia lupaavia nuoria, joista useampi saanee viime kauden tapaan näyttöpaikkoja ja arvokkaita liigaminuutteja alkavalla kaudella.

Iisakki Kaivola valitsi mestari-Akilleksen, nuori maalivahti Jere Korhonen sai huikean näyttöpaikan Ruotsin pääsarjan Telluksessa. Jaakko Kyllönen muutti opiskelupaikan myötä Jyväskylään ja Vili Korhonen aloittaa puolestaan opettajaopintonsa Raumalla. Toivotamme kaikille herroille onnea, menestystä ja kaikkea hyvää uusissa ympyröissään!

Äärettömän iloinen olen puolestaan siitä, että saimme tutun tehomiehen Santeri ”Ässä” Laitisen Helsingistä vahvistamaan hyökkäyspäätä. Viimeisin sopimus kirjoitettiin eilen viime kaudella WP35:n keltapaidassa lainasopimuksella viilettäneen juuri 21 vuotta täyttäneen Esu Rytkösen kanssa. Menetyksiä on tällä kertaa enemmän kuin tulijoita, mutta meidän oma nuorisokaarti on taas vuoden kokeneempaa ja tämä joukkueen kokeneempi kaarti on selvästi motivoitunutta hakemaan revanssia vähän tylysti puolivälieriin päättyneen kauden jäljiltä. Ryhmän tunnelmat ovat oikein positiiviset.

Ässä on palannut omalle paikalleen Hänskin koppiin

Esu Rytkönen palaa kasvattajaseuran mustaan paitaan

Suomen Cupin ja Bandyliigan otteluohjelmia vielä odotellaan ja korona jarruttelee matkustelua, mitä joukkueen syksy pitää sisällään?

Tietysti treenataan niin hyvin kuin pystytään ja katsotaan miten tilanne kehittyy. Oman kaupungin jäähalleista saamme hienosti jääaikaa, kiitos Mikkelin Kaupungin. Ison jään leirejä ei ole koronatilanteen vuoksi lyöty lukkoon, mutta katsotaan mitä alkava syksy tuo tullessaan. Syksyn edetessä koko ryhmällä tulee olemaan kaksi rokotetta ja se antaa osaltaan turvaa toimintaan.

Katsotaan tilanteen mukaan mitä tässä keksitään!

Mikkelin Kampparit, sopimuspelaajat 9.8.2021

25       Eetu Sviili                         MV

35       Lasse Korhonen           MV

2         Joni Maaranen

        Sami Mikkola

6         Tomi Hauska

7         Karo Liimatainen

13       Severi Noponen

15       Elmeri Hämäläinen

20       Aapo Pulkkinen

21       Esu Rytkönen

33       Topi Saukkonen

55       Janne Hauska

57       Valtteri Hauska

61       Aki Manninen

68       Ville Särkkä

93       Santeri Laitinen

Uusista sopimuspelaajista ja joukkueen kuulumisista kerrotaan heti kun uutisoitavaa ilmenee!

Kampparit/Lauri Tikanoja