Kalle Lempinen ja Ville Hämäläinen jatkavat Mustissa

28.04.2017 | Bandyliiga

Kampparitoimistolla allekirjoitettiin torstaina 2 tärkeää pelaajasopimusta Kalle Lempisen ja Ville Hämäläisen allekirjoitettuaan sopimuksensa.

Jo peräti kuudenteen liigakauteensa valmistautuvan 20-vuotiaan Kallen jatkosopimus on yksivuotinen. Komean kauden pelannut Kalle paukutteli päättyneen kauden 26 liigapelissään 27 maalia ja syötti 12. Kalle on suht’ tyytyväinen kauteensa liigassa ja 21-v. maajoukkueessa.

”Viime kausi meni ihan hyvin, finaalista putoaminen oli iso pettymys. Omaan peliin olen jotakuinkin tyytyväinen, tulevasta kaudesta haen tasaisempaa. Kun Lipi karkasi Ruotsiin, luulen ja toivon, että roolin tulee kasvamaan tulevalla kaudella”

Kallen 17-vuotias lahjakas serkkupoika Ville Hämäläinen kuuluu suomalaisen Jääpallon tulevaisuuden suuriin toivoihin. Ville aloittaa ensimmäisen kautensa edustuksen virallisena sopimuspelaajana, mutta osoitti jo kuluneella kaudella pelaamissaan 19. liigapelissä pärjäävän mainiosti liigavauhdissa.

”Uskon että tämä 3-vuotinen sopimus on hyvä kehitykselleni. Viime kausi oli jo iso hyppy, mutta halu kehittyä on kova ja töitä tullaan sen eteen tekemään. Tuloksellisesti en ole tavoitteita asettanut, mutta kun porukkaan vaikuttaa hyvältä, innolla odotellaan ensi kauden kovia pelejä!

Kamppariluotsi Antero Levänen on tyytyväinen tehtyihin sopimuksiin.

”Hienoa että saadaan pitää Kalle vielä meillä. Tuleva kausi tulee olemaan Kallelle iso haaste. En halua kuitenkaan kasata miehelle isoja paineita!” naurahtaa Antero.

”Ville on osoittanut hyviä otteita ja on mielenkiintoista katsoa miten mies kehittyy. Ville on vielä nuori ja töitä on paljon, sopimus räätälöity tukemaan kokonaisuutta huomioiden opiskelut ja armeijan”

Kamppareilla on nyt kasassa 19 pelaajasopimusta.

”Kun saamme vielä 3 pelaajaa, paketti on kasassa, toki tilanne näyttää aika hyvältä jo nyt. Hyvältä vaikuttaa se, että meillä on useampi pelaaja joka pystyy pelaamaan useilla pelipaikoilla, se antaa pelivaraa.”

”Parin avainpelaajan jatkot on vielä auki ja miehiä on katsottuna niin Mikkelistä ja muualtakin, katsotaan miten kuviot etenee”

Lauri Tikanoja