JPS vei pisteet Kamppareilta

Kampparit – JPS 2-4 (1-2)

Kampparit taipui kotonaan JPS:lle

Perjantai-illan liigakamppailu oli monivaiheinen ja vauhdikas peli.

Kamppareilla oli ensimmäisellä jaksolla paikkansa ja omat hyvät jaksonsa, mutta kokonaisuudessaan JPS oli hienoisesti niskan päällä. JPS meni Sampsa Purhosen osumalla jo pelin 8. minuutilla 0-1 johtoon, Kampparit tasoitti Iisakki Kaivolan toimesta 20. peliminuutilla, mutta vain minuuttia myöhemmin Lasse Tammilehto vei vieraat jälleen maalin johtoon. Puoliaikatilanne 1-2 vieraille.

Toisen jakson alkuun Kampparit tuli hyvin ja pelin 50.minuutilla hienon pelin pelannut ja hurjan määrän töitä tehnyt Kimmo Huotelin syötti Tomi Hauskan maalintekoon ja peli oli tasan.  Pelin viimeisen puolituntisen JPS oli aktiivisempi ja vieraiden tultua kovaa, joutui Kampparit rikkomaan kolmen jäähyn verran.  Voitto-osumaksi jäänyt 2-3 syntyi kyseenalaisesti JPS-pelaajan ronkittua pallon loistavan ottelun Kampparimaalissa pelanneen Jere Korhosen hanskoista. Loppunumeroiksi 2-4 viimeisteli Riku Hämäläinen rankkarista.

Otteluisäntä Hongan palkintoraati palkitsi kotijoukkueen parhaana pelaajana nuoren liberon, Topi Saukkosen. JPS:n parhaana palkittiin maalivahti Samuel Gerovoi.

Kampparit jatkaa ohjelmasta poiketen sunnuntaina kotonaan, koska Botnia-Kampparit-peli on siirretty pääkaupunkiseudun koronatilanteen vuoksi Mikkeliin.

Kampparit – Botnia, Hänskissä sunnuntaina 29.11. kello 17.00 – Ennakko ottelusta huomenna lauantaina!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva: Mari Ukkonen