JPS saapuu lauantaivieraaksi Hänskiin

02.02.2024 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Kampparit pelaa lauantaina kotona ja sunnuntaina vieraissa

 

 

Runkosarjan päätösotteluissa panoksena hyvä lähtöasetelma jatkosarjaan

 

Bandyliigan runkosarja päättyy nyt viikonvaihteessa.

 

Kampparit lähtee kahteen viimeiseen otteluun runkosarjan tyvipäästä 8. paikalta ja edessä on alempi jatkosarja. Panosta silti riittää.

-On selvää, että pelaamme jatkossa alemmassa jatkosarjassa, mutta kun se alkaa, emme halua olla viimeisellä sijalla. Tavoite on pitää vähintään nykyiset asetelmat, sanoo päävalmentaja Olli Manninen.

 

Kampparit kohtaa lauantaina 3. helmikuuta kotikentällä Hänskissä JPS:n ja seuravana päivänä sunnuntaina WP35:n vieraissa Varkaudessa.

-Lähdemme ilman muuta voittamaan molemmat ottelut. Molemmat ovat vaikeita vastustajia, ei meillä helppoja vastustajia ole ollut kukaan, mutta tuo Akilleksen peli antoi uskoa.

 

Kampparit herkutteli viime ottelussaan kotivoiton Porvoon Akilleksesta. Bandyliigan suosikkeihin kuulunut Akilles kaatui 4-2.

 

Vähintään yhtä kova vastustaja on Hänskissä lauantaina. JPS on sarjakakkonen pisteen takana Veiterästä ja nujuutti Kamppareita Jyväskylässä juuri ennen mikkeliläisten Akilles-ottelua.

-JPS ja WP ovat molemmat joukkueita, joita vastaan puolustuspelin pitää onnistua. Hyvällä puolustuksella ja terävillä vastahyökkäyksillä kamppailemme kyllä voitosta, sanoo Manninen.

Kampparit hakee JPS-otteluun tukea kotikenttäedusta. Lauantaiksi on luvassa hyvä pelisää, mikä sekin auttaa Kamppareita.

-Kunnon olosuhteet auttavat nuorta joukkuetta. On nähty, että kelin heikentyessä pelimme vaikeutuu, pohtii Manninen.

 

Bandyliigan runkosarjan viimeisiä kierroksia Manninen pitää todella mielenkiintoisina.

-Runkosarjan voittokin on vielä auki, ja ylemmän jatkosarjan paikkoja on jaossa.

Kamppareilla alemman jatkosarjan pelit jatkuvat heti runkosarjan päätyttyä. Ensi viikon viikonloppuna on kaksi peliä ja seuraavalla viikolla samoin kaksi. Otteluohjelmaa vahvistetaan sitten, kun runkosarjan päätyttyä tiedetään kuka pelaa ketäkin vastaan.

 

Kampparit-JPS, Hänskissä lauantaina 3. helmikuuta alkaen klo 15.00

WP35-Kampparit, Kämäri, Varkaus sunnuntaina 4. helmikuuta alkaen klo 15.00

 

Tervetuloa!