JPS karkasi treenipelin voittoon

Kamppareilla Jyväskylässä onnistunut esitys tappiosta huolimatta 

 

JPS – Kampparit 9-4 (3-0)

 

Kampparit pääsi lauantaina Jyväskylän Viitaniemeen pelaamaan viimeisen ja ainoan täysimittaisen (2X45min.) harjoitusottelunsa alkavan Bandyliigan ehkä suurinta mestarisuosikkia vastaan.

Ottelun ensi jakso oli kotijoukkueen 3-0-numeroista huolimatta varsin tasainen ja numerot olisivat hyvin voineet olla 3-3. Nuori Kamppariryhmä oli mainiosti pelissä mukana.

Toisen jakson alkupuolella JPS pääsi rokottamaan kolmasti kulmalyönneistä ja Kampparit puolestaan hassasi pari rankkariakin.

 

Loppunumeroista huolimatta Kamppariluotsi Olli Manninen oli tyytyväinen nuoren joukkueensa otteisiin.

”Vaikka loppunumerot oli selvästi JPS:n, oli meidän nuoren porukan esitys kokonaisuudessaan erittäin positiivinen ja lupauksia antava. Pysyttiin yllättävänkin hyvin Jipsin vauhtikoneen pelissä mukana ja oltiin myös pelirohkeita ja uskallettiin tehdä omaa peliä. Ouluunkin verrattuna iso askel eteen päin. Puolustaminen oli myös oikein hyvää ja uhrautuvaa

Toki parannettavaakin on vielä paljon. Flippien (nostot) kanssa meidän pitää olla tarkempia ja erikoistilanteissa kaivataan terävyyttä molempiin päihin. Treenin ja pelien kautta tullaan varmasti parantamaan paljon.

Tästä on hyvä jatkaa. Oikein hyvällä mielellä mennään ensi viikkoa alkavaa sarja-avausta kohden. Toivotaan nyt, että ryhmä pysyy terveenä!”

 

Kamppariosumat tänään: Simo Huotelin 2, Oskari Kokko ja Joonatan Hämäläinen

 

Kampparit ei pelaa enää treenipelejä ennen ensi perjantaina Hänskissä pelattavaa sarja-avausta. Toivottavasti Hänskin jäähän päästäisiin ottamaan tuntumaa edes kerran ennen perjantaita kun esimerkiksi Jyväskylässä on luisteltu jo kolmatta viikkoa. Mikkelissä harmillisen myöhään aloitettua jään tekemistä on jarrutellut lämpimät säät. Mikäli Hänskin jäädytys olisi aloitettu lämpömittaria eikä almanakkaa katsoen, olisi Hänskin jäälläkin painettu jo pitkään.

 

Sarja-avaus Kampparit- WP35 Hänskissä perjantaina 17.11. klo 18.30 – Tervetuloa!

 

Teksti: Lauri Tikanoja