Eroakiireesta.fi RAPORTTI: JPS Kamppareita vahvempi Jyväskylän sateessa

eroakiireesta.fi RAPORTTI:

JPS – Kampparit 5-3 (2-2)

  • 8. min 1-0 Jarno Eronen (Lasse Tammilehto)
  • 15. min 1-1 Iisakki Kaivola (Eetu Karhunen)
  • 24. min. 2-1 Jasu Koljonen (Sampsa Purhonen) (KL)
  • 35. min Eetu Karhunen (Jari Purovirta)
  • 51. min Riku Hämäläinen (RL) 54. min Sampsa Purhonen (Nikke Tuhkanen) (KL)
  • 88. min 4-3 Santeri Laitinen (Ilya Sokolov) (KL)
  • 90+2.min 5-3 Riku Hämäläinen (Samuel Gerovoi)

Kampparit joutui tänään rapsakassa vesituhnussa Jyväskylän peliin ilman eilen kätensä Varkaudessa satuttanutta Kimmo Huotelinia ja flunssan takia poissa ollutta Ville Hämäläistä.

”Aika hankala keli, pitkän pallon lyömistähän tuo aika pitkälti oli, kun jäätä pitkin ei pystynyt pelaamaan oikein missään vaiheessa. Kamppailupeli,  jossa huilannut kotijoukkue oli vähän freesimpi”, tuumi Kampparivalmentaja Ola Manninen.

Ensimmäinen jakso pelattiin väännettiin numeroiden mukaisesti tasaisesti. Kotijoukkue JPS meni kahdesti maalin johtoon, Kampparit tuli puolestaan kahdesti tasoihin, maalintekijöinä Iisakki Kaivola (Eetu Karhunen) ja Eetu Karhunen (Jari Purovirta).

Toisen jakson alussa rankaisi  JiPSi Mustia kahdesti. Jakson kuudennella minuutilla Riku Hämäläinen löi rankkarin sisään, ja vain pari minuuttia myöhemmin rankaisivat Kampparikasvatit kulmasta, Sampsa Purhosen lyötyä 4-2 osuman Nikke Tuhkasen tarjoilusta.

66. Peliminuutin kohdalla Kampparit otti aikalisän jonka jälkeen se sai hyvän vaiheen ja loi kavennuspaikkoja. Kuitenkin vasta muutama minuutti ennen pelin loppua löi Santeri Laitinen kavennuksen kulmasta. Kampparit loi painetta, mutta kiri ei tänään riittänyt.

”Meillä oli hyvä paine ja vahva usko siihen että tullaan vielä tasoihin, mutta tänään ei onnistuttu – ja sitten vielä päästettiin vastustaja kävelemään päätyviivaa pitkin 5-3 -maalin tekoon”, viittasi Manninen loppuratkaisu ja Riku Hämäläisen maaliin.

Kamppareiden seuraava ottelu on ensi viikonloppuna ”etelässä”, perjantaina Porvoossa (Akilles) ja sunnuntaina Helsingissä (HIFK)

Otteluraportit tarjoaa eroakiireesta.fi:

Teksti: Lauri Tikanoja