Huotelinin jatko varmistui, nuorille sopimuksia

24.04.2017 | Bandyliiga

Kampparit on solminut sunnuntaina kuusi yksivuotista pelaajasopimusta.

Odotetuimpana oli 42-vuotiaan seuraikonin, Kimmo Huotelinin jatkosopimus. 105 A-maaottelun Kimmon meriitit ovat huimat, mutta nälkää pelaamiseen riittää:

” Vuosi kerrallaan menään. Ikää ja pelivuosia on kertynyt sen verran, että pitää kuulostella miltä kroppa tuntuu. Tässä iässä on tehtävä paljon töitä jos ja kun haluaa säilyttää tietyn tason. Ja tottakai pitää olla motivoitunut!

Eilen julkistettiin pelaajasopimukset myös viiden oman juniorin kanssa. Maalivahti Jere Korhonen 17, Vili Korhonen 16, Mikko Pulkkinen 19, Henrik Honkanen 20, sekä Jimi Siiteri 20, liittyvät virallisesti liigajoukkueen pelaajarinkiin. Näistä Jere Korhonen, Henrik Honkanen ja Mikko Pulkkinen saivat  jo hieman tuntumaa Bandyliigan vauhdista päättyneellä kaudella.

”Haluamme antaa nuorille pelaajille tilaisuuden katsoa mihin rahkeet riittää. Rotaatio pyörii, vanhemmasta päästä pelaajia jää tasaisesti pois ja nuoria ajetaan joukkueeseen sisään, tämä on meidän valitsemamme malli” tuumii päävalmentaja Antero Levänen.

Tällä hetkellä Kamppareilla on koossa yhteensä 17 pelaajasopimusta. Lisää sopimusuutisia on luvassa loppuviikosta.

Kimmo Huotelin iloitsee nuorten pelaajien mukaan tulosta ja suhtautuu tulevan kauden joukkueeseen kaikin puolin luottavaisesti; ”Onko joukkueen tilanne koskaan tässä vaiheessa kautta näyttänyt näin hyvältä? Siinäkin mielessä on hyvä jatkaa!”

Lauri Tikanoja