Hienolla tasapelipisteellä Uudenvuodenviettoon!

31.12.2016 | Bandyliiga

Akilles – Kampparit 4-4 (3-1)

Kampparit pelasi Bandyliigan selkeän ennakkosuosikin Akilleksen vieraana Porvoossa tänään uudenvuodenaattona.

Akilles oli odotetun vahva ja se hallitsikin tapahtumia ottelun ensimmäisellä jaksolla. Akilleksella oli enemmän maalipaikkoja ja se rankaisi armotta Mustien virheistä. Kamppareiden avausjakson ainoasta osumasta vastasi Juho Liukkonen onnistuttuaan pienestä kulmasta tasoittamaan pelin 13. minuutilla 1-1:een. Akilleksen tehoista vastasi tänään mainiossa vireessä oleva Sami Laakkonen, joka teki tänään joukkueensa neljästä maalista peräti kolme. Tauolle mentiin kotijoukkue- Akilleksen 3-1-johtoasemassa.

Keli oli raskas ja Akilleksella saattoi loppua kohden alkaa painamaan eilinen Botnia-vääntö. Kampparit pääsikin toisella jaksolla paremmin ja paremmin peliin mukaan ja Laakkosen 47. minuutilla tekemän 4-1-osuman jälkeen Akilleksen päivän maalit oli tehty ja Kampparit aloitti nousunsa. 55.peliminuutilla Santeri Laitinen kavensi Artem Shekhovtsovin passista 4-2:een ja maajoukkuerinkiin valittu Tumppu Liukkonen tälläsi 65. minuutin kohdalla kulman sisään – peli oli jo 4-3.

Lopussa Kampparit taisteli mainiosti tänään mainion pelin pelannutta kotijoukkuetta vastaan, ja vaikka Kamppareiden päivän parhaana palkittu libero Alpo Kaartinen sai 85. minuutilla jäähyn, piti Kamppareiden Akilleksen ottamalla aikalisällä sopima suunnitelma. ”Sovittiin että pidetään pää kylmänä ja rakennetaan yksi tekopaikka ja tasoitetaan peli” tuumi Kampparivalmentaja Olli Manninen pelin jälkeen. Tuo paikka tuli – ei välttämättä kovin yllättämättä Kalle Lempiselle, joka laukoi pelikellon näyttäessä jo 92. minuuttia, huikean pommin 25–30 metristä yllättäen Akillesvahti Magnus Gustafssonin. Tuloksena tasapeli 4-4.

”Loistava ja hyvältä maistuva piste päivän pelistä. Täytyy kyllä sanoa, että Akilles oli tosi hyvä tänään. Tämän päivän peli oli hyvä mittari meille”.

Mikkelin Kampparit toivottaa kaikille hyvää ja turvallista vuodenvaihdetta ja hienoa alkavaa vuotta 2017!

Lauri Tikanoja